اطلاعیه نظام وظیفه دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان در مورد خروج از کشور دانشجویان مشمول

آموزش ثبت درخواست خروج از كشور

الف) ثبت درخواست توسط دانشجويان دانشگاه مبدأ :

* ورود به سايت به نشاني services.epolice.ir يا نشاني سابق evazifeh.epolice.ir

متقاضي گرامي خواهشمند است قبل از ورود به سيستم نظام وظيفه به نكات ذيل توجه فرمائيد:

1- براي ورود به سيستم داشتن كد ملي و كد سخا الزامي است. (كد سخا در جوابيه پليس + 10 كه ابتداي ثبت نام گرفته‌ايد مي‌باشد) يا براي دريافت آن به دفاتر پليس + 10 مراجعه نماييد.

2- مشمول براي ورود به سيستم نام كاربري را كد ملي و كلمه عبور را با كد سخا وارد نمايد.

3- جهت هرگونه سوء استفاده احتمالي از اطلاعات شخصي شما از دسترسي سايرين به كد سخاي خود جلوگيري نماييد.

4- براي بازگشت خودكار مبلغ وديعه به حساب شما پس از ورود به كشور، داشتن شماره حساب قوامين الزامي است.

5- براي ورود به سيستم ترجيحاً از مكان‌هاي عمومي مانند كافي‌نت‌ها استفاده ننماييد.

* انتخاب گزينه وظيفه عمومي و سپس گزينه فرعي خروج از كشور

* ورود به قسمت درخواست جديد كه بر اساس مراحل ذيل تكميل مي‌گردد:

1- وارد نمودن تاريخ خروج و ورود (بيش از يك ماه نباشد)

2- انتخاب كشور مقصد و علت خروج از كشور

نكته: در صورت انتخاب كشورهاي عراق يا عربستان علت خروج از كشور، زيارتي است و در غير اينصورت گزينه سياحتي انتخاب گردد.

3- تكميل اطلاعات شخصي مانند شماره تلفن همراه، نشاني و كد پستي و . . . الزامي است.

4- ثبت گزينه بروزرساني

5- تاييد گزينه تعهدنامه زيارتي

6- تاييد گزينه شرايط را قبول دارم

7- ثبت درخواست

* انتخاب گزينه درگاه بانك قوامين و انجام پرداخت الكترونيكي و پرداخت وجه به مبلغ 3500 تومان

نكته : داوطلب مي‌بايست دقت نمايد كه بانك موردنظر حتماً بانك قوامين باشد.

ب) پرداخت وجه توسط مشمول: (اين مرحله پس از تأييد توسط دانشگاه استان صورت پذيرد)

* پس از تأييد درخواست از سوي واحد و استان مشمول جهت پرداخت وجه مجدداً به سامانه وارد مي‌شود.

نكته: مبلغ پرداختي براي سفرهاي زيارتي 000/000/3 تومان و غير زيارتي 000/000/15 تومان مي‌باشد.

* انتخاب گزينه وظيفه عمومي

* انتخاب گزينه خروج از كشور

* وارد نمودن شماره حساب قوامين كه به نام خود دانشجو مي‌باشد.

* انتخاب گزينه ثبت شماره حساب

* ورود به درگاه بانك قوامين و انتخاب گزينه «انتخاب وجه»

* تكميل ساير گزينه‌هاي مربوط به پرداخت الكترونيكي

* انتخاب گزينه پرداخت

* در صورت پرداخت صحيح، 24 ساعت بعد مجوز خروج از كشور صادر مي‌گردد.

نكته : داوطلب در وارد كردن مبلغ پرداختي جهت سفر زيارتي و غير زيارتي دقت لازم را داشته باشد.

تاریخ انتشار: 19 ژوئیه 2017