آغاز ثبت نام دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد سال 99 واحد آشتیان

آغاز ثبت نام دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد سال 99 واحد آشتیان بانوید اضافه شدن رشته های حقوق خصوصی و مدیریت در دو گرایش به لیست رشته های واحد . جهت اطلاع از لیست رشته ها به سایت واحد aiau.ac.ir مراجعه نمایید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آن دسته از داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 99 که براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند و علاقه مند به انتخاب رشته/محل های دایر در دانشگاه آزاد اسلامی هستند، می توانند با استفاده از کد دسترسی انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه سازمان سنجش از از امروز یکشنبه 16 شهریور لغایت ساعت 24 روز سه شنبه 25 شهریور ماه با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش ، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرسwww.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته بر روی سامانه فوق در دسترس داوطلبان قرار گرفته شده است.

همچنین به متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی توصیه می شود قبل از انتخاب رشته نسبت به مطالعه دفترچه راهنما اقدام کنند.

برای ورود به صفحه سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش اینجا را کلیک فرمائید.

تاریخ انتشار: 09 سپتامبر 2020

مجازی1.jpg