راهنمای پذیرفته شدگان کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی در بهمن ماه سال۱۳۹۹ و ثبت نام در سامانه آموزشیار

پذیرفته شدگان عزیز نیمسال دوم در مقاطع کاردانی ،کارشناسی و کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان، لطفاً جهت ثبت نام غیر حضوری از طریق سامانه آموزشیار به آدرس اینترنتی edu.iau.ac.ir  ( پذیرش غیرحضوری پذیرفته شدگان 99) نسبت به بارگذاری مدارک و فرم های مربوط به ثبت نام خود اقدام نمایید ، و سپس مدارک و فرم های مربوطه را از طریق اداره پست به آدرس : آشتیان - بلوار امام خمینی(ره) - دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان - کد پستی : 3961813347 ارسال فرمائید.

اهم مدارک ارسالی :

1- مدرک مقطع پایه و تصویر آن . 2- تصویر شناسنامه ، کارت پایان خدمت و کارت ملی (2 سری) .   3- شش قطعه عکس 4*3 .   4- فرمهای تکمیل شده ثبت نام.

دانلود فرم های ثبت نام کاردانی پیوسته

دانلود فرم های ثبت نام کارشناسی پیوسته