راهنمای امتحانات غیرحضوری (مجازی) دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان

نکته خیلی مهم :

دانلود برگه پاسخنامه عادی امتحان به صورت فايل PDF

دانشجویان محترم می بایست ،  پاسخنامه های امتحانات را در سایت وادانا و بعد به ایمیل استاد (ایمیل در بالای برگه سوالات درج شده است ) ارسال نمایند.

موضوع ایمیل به این صورت باشد: نام و نام خانوادگی - نام درس - نام استاد.

در صورت نیاز با شماره تلفن : 08637224377 تماس بگیرید.

امتحانات تمامی مقاطع تحصیلی در نیمسال دوم 1399-1400 از روز شنبه 1400/04/12 به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه وادانا http://vadana15.iauec.ac.ir برگزار می گردد. سامانه مذکور تمامی پروتکل های استاندارد برگزاری آزمون غیرحضوری را دارد و دانشجویان گرامی هیچگونه نگرانی نداشته باشند.

دانلود برگه پاسخنامه عادی امتحان به صورت فايل PDF

الف – راهنمای لازم برای امتحانات غیرحضوری:

ضرورری است پاسخنامه توسط دانشجویان فقط از طریق سامانة وادانا و مطابق با نظر استاد محترم درس تکمیل و به همراه فایل ها و پیوست های لازم ارسال گردد.

تذکر: مدت امتحان با در نظر گرفتن مدت زمان لازم برای ارسال پاسخنامه در نظر گرفته شده است لذا توصیه می شود به دلیل جلوگیری از بار ترافیکی در پايان امتحان، دانشجویان بلافاصله پس از اتمام پاسخ به سوالات، نسبت به شماره گذاری صفحات پاسخنامه و بارگذاری آن سريعا اقدام نمایند.

1- امتحانات غیرحضوری و به صورت تشریحی - تستی برگزار می گردد.

2- دانشجویان محترم لازم است قبل از شرکت در امتحان از صحت نام کاربری (شماره دانشجویی) و رمز ورود (کدملی) خود در سامانه اطمینان حاصل نمایند.

3- حتما قبل از شروع امتحانات نسبت به تسویه حساب شهریه خوداقدام نمایید تا مجاز به دریافت کارت ورود به جلسه امتحان شده و  از برنامه امتحانی خود مطلع شوید.

برای تسویه بدهی پس از ورود به سامانه آموزشیار:

از منوهای سمت راست ابتدا بخش مدیریت مالی نیمسال تحصیلی را بررسی کرده و از  تسویه مالی اطمینان حاصل کنید.

از منو پیگیری تسهیلات زیر منوی صندوق رفاه دانشجویی را انتخاب کنید، در زیر گزینه مشاهده دفترچه اقساط و پرداخت قسط، بر روی علامت سه نقطه (...)  کلیک نموده و اقساط خود را مشاهده نمایید. در این قسمت وضعیت نباید معوق باشد در صورت معوق بودن، باید اقساط خود را پرداخت نمایید.

پس از تسویه حساب اقساط معوق، بخش ارزشیابی اساتید برای شما باز خواهد شد و پس از تکمیل ارزشیابی اساتید، امکان چاپ کارت ورود به جلسه امتحان در انتهای صفحه قابل مشاهده می باشد.

4- دانلود و پرینت برگه های پاسخنامه قبل از جلسه امتحان و به تعدا مورد نیاز( پاسخ به سوالات حتما در این برگه انجام شود).
5- جهت مشاهده سوالات امتحانات غیر حضوری (مجازی) پس از ورود به سامانه وادانا و قبل از پیوستن به کلاس درس مربوطه روی آیکون سوال امتحان درس مورد نظر کلیک نموده، شروع به پاسخگویی نمایید.

نکته(مهم) به دلیل امکان تغییر تاریخ امتحانات در سامانه آموزشیار، حتماً کارت امتحان و تاریخ های برگزاری امتحانات را در ایام نزدیک به امتحانات بررسی مجدد بفرمایید.

ب- الزامات سخت افزاری و نرم افزاری :

1. لازم است دانشجویان محترم قبل از امتحان آمادگی و تمهیدات لازم را در خصوص اطمینان اتصال به اینترنت پایدار، شارژ کامل لپ تاب یا موبایل را در نظر داشته باشند.
  2. با توجه به اینکه پاسخنامه ها باید توسط دانشجو به فرمت اسنادی (PDF و...) و یا تصویری (JPEG و... ) در سامانه وادانا بارگذاری شود لازم است دانشجویان محترم نسبت به نصب نرم افزارهای متناسب با کامپیوتر شخصی یا موبایل خود اقدام نمایند.
  3. دانلود برگه پاسخنامه عادی امتحان به صورت فايل PDF

راهنمای تصویری شرکت در امتحانات مجازی:

ابتدا وارد سامانه وادانا شوید:

در صورتیکه اساتید محترم سوالات آزمون را بارگذاری کرده باشند در سمت راست میزکار در بخش تقویم و رویدادهای پیش رو لیست آزمون های خود را خواهید دید:

برای شرکت در آزمون، وارد منوی "آزمونهای من" شوید. در این بخش لیست آزمونهای خود را خواهید دید:

برای شرکت در آزمون روی نام آزمون مورد نظر کلیک بفرمایید:

دانلود فیلم راهنمای شرکت در امتحانات

تاریخ انتشار: 21 ژانویه 2021