آغاز ثبت نام دوره های بدون آزمون مقاطع تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته  نیمسال اول سال 1400  از امروز (شنبه 26  تیرماه) آغاز و تا 5 شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

دانلود دفترچه راهنمای کاردانی پیوسته

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی  http://azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط، با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

..................................................................................................

مهلت ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی دوره کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که در مقطع کارشناسی ناپیوسته  نیمسال اول پذیرش آنها به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی است، تا 5 شهریورماه تمدید شد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی   www.azmoon.org   ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه، در صورت تمایل و داشتن شرایط، با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

دانلود دفترچه راهنمای کارشناسی ناپیوسته

تاریخ انتشار: 19 ژوئیه 2021