تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان ) مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی تا 5 شهریور ماه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی می­­ رساند ، ثبت نام تا 5 شهریورماه تمدید شد.

داوطلبین با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل ، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

تاریخ انتشار: 22 اوت 2021