راهنمای سريع جهت ثبت نمرات دانشجويان توسط اساتيد محترم

پس از باز كردن صفحه اصلي برنامه گلستان از سايت دانشگاه آزاد اسلامي واحد تفت روي عنوان ورود به سيستم كليك نماييد.

عبارت نمايش داده شده را در كادر مقابل آن وارد نموده و كليد ارسال را كليك نماييد(عبارت وارده شده نسبت به حروف كوچك يا بزرگ انگليسي حساس نمي باشد)

نام و كلمه عبور خود را وارد نموده و كليد ورود را فشار دهيد

پس از ورود به سيستم منوهاي اصلي سيستم در اختيار شما قرار مي گيرد. از مسير نمايش داده شده در شكل زير به صفحه ثبت نمرات مراجعه نماييد.

پس از ورود به صفحه ثبت نمرات ، كد درس مورد نظر خود را وارد نموده و سپس كليد جستجو را انتهاي صفحه كليك نماييد. ليست دانشجويان درس مورد نظر جهت ورود نمره نمايش داده مي شود.پس از ورود نمرات كليد اعمال تغييرات را كليك نماييد.

توضيحات :

1. اساتيد محترم مي توانند پس از گذشت 72 ساعت از تاريخ ورود اولين نمره وضع نمره را با انتخاب گزينه تاييد نمره (شكل بالا) به حالت اعلام شده (نهايي) تغيير دهند و اين تغيير قبل از اين مدت امكان پذير نمي باشد. در صورتي كه استاد وضع نمره را تغيير ندهد ، پس از گذشت يك هفته ليست نمره توسط دانشگاه قفل مي گردد.(نمرات نهايي مي شود)

2. پس از نهايي شدن نمرات، اساتيد محترم ليست نمره دروس خود (گزارش شماره 190) را چاپ كرده و تحويل دايره امتحانات دهند.(مسير دسترسي به گزارش شماره 190 از طريق منو: گزارش هاي آموزش - نمرات - ليست نمرات)

3. اساتيد محترم مي توانند ليست اعتراضات دانشجويان را جهت بررسي و اعمال قبل از نهايي سازي نمرات از كارشناس گروه خود دريافت نمايند.

تاریخ انتشار: 02 فوریه 2016