پيش ثبت نام اينترنتي عتبات عاليات دانشگاهيان 90 آغاز شد

دانشگاهيان گرامی

خواهشمند است قبل از ثبت نام به دقت نکات ذيل را مطالعه و رعايت فرمائيد.
1) ثبت نام در پنج گروه پسران مجرد، اساتید (به صورت يك تا سه نفره)، دختر مجرد همراه با يك محرم، زوج دانشجو و كارمندان صورت می‌گیرد و هر شخص بنابر شرایط فقط در یکی از این قسمت‌ها می تواند ثبت نام نماید.
2)ثبت نام از تاريخ 5/ 7/ 90آغاز و تا تاريخ 20/ 7/ 90ادامه خواهد داشت.و قرعه كشي در تاريخ 25/ 7/ 90 توسط ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان انجام خواهد شد و نتيجه از طريق پيام كوتاه به اطلاع برگزيدگان خواهد رسيد.
تذکر 1) با توجه به حجم زياد متقاضي تشرف و محدوديتهاي پهناي باند ثبت نام را به روزهاي آخر موكول نفرمائيد.
تذکر 2) ممكن است به دلايل مخابراتي پيام كوتاه ارسالي به دست شما نرسد، لذا در تاريخ مقرر به سايت مراجعه نموده و از نتيجه قرعه كشي مطلع شويد.
3) با توجه به اينكه ملاك شناسايي زائرين عتبات عاليات، كدملي مي‌باشد، در وارد كردن كد ملي براي ثبت نام دقت فرمائيد. در صورتيكه كد ملي وارد شده با كد ملي حقيقي فردي تناقض داشته باشد، امكان تصحيح آن وجود نخواهد داشت و در صورت پذيرفته شدن درقرعه كشي ‌از اعزام ايشان جلوگيري بعمل مي‌آيد.
4) هيچ محدوديتي براي كساني كه قبلا با كاروان‌هاي عمره دانشجوئي به عمره مشرف شده‌اند جهت ثبت‌نام و تشرف به عتبات عاليات وجود ندارد.
5) متقاضي دانشجو مي‌بايست نيم سال اول سال تحصيلي 90 ـ 91 مشغول به تحصيل باشد و برای اساتید و كارمندان محترم، داشتن شماره حکم کارگزینی الزامی است.
6)آژانس اعزام كننده از استان محل تحصیل و یا تدریس خواهد بود. تعیین کاروان و تاریخ اعزام، توسط شخص زائر خواهد بود و امکان جابه جائی درمراحل بعدی وجود نخواهد داشت .
7)با رایزنی های انجام گرفته با بانك ملي ايران، دانشگاهیان محترم می‌توانند پس از افتتاح حساب ویژه عتبات دانشگاهیان به مبلغ 1،500،000ريال قسمتي از هزينه اعزام را كه مبلغ 3،000،000 ريال مي‌باشد، به صورت تسهيلات قرض‌الحسنه ويژه سفر عتبات عاليات از بانك ملي ايران دريافت نمايند.
8) با توجه به تاريخ امتحانات دانشگاه‌ها، در صورتيكه زمان اعزام با امتحانات دانشگاه‌ها تداخل داشته باشد، ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان هيچ مسئوليتي در اين مورد نخواهد داشت.

تذكر مهم
شروع عملیات اعزام عتبات دانشگاهیان ازتاریخ 20/8/90 خواهد بودبا تمهیداتی که ستاد عمره وعتبات دانشگاهیان در نظر گرفته است کسانی که راغب به اعزام دربازه زمانی 90/7/25 الی90/8/20می باشنددرصورت داشتن کاروان دراستان مربوطه می توانند بادردست داشتن گذرنامه معتبر(باحداقل 6ماه اعتبار)به دفاتر شورای استانی عمره وعتبات دانشگاهیان مراجعه فرمایند.
برای ارتباط با ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و طرح مطالب و مسائل خود تنها از طریق سایت و بخش ارتباط با ما اقدام و تا حد امکان از تماس تلفنی و مراجعه حضوری خودداری نمایید.