ثبت نام پانزدهمين جشن ازدواج دانشجويي در سال 90 آغاز شد

1.دانشجوي گرامي؛ ثبت نام شما  هیچگونه الزامی برای ستاد جهت ارائه هدایا(سکه، سفر زیارتی عمره و...) ندارد و بر اساس امكانات و ضوابط موجود اقدام خواهد شد و داوطلب هيچگونه ادعايي نسبت به دريافت هدايا ندارد.
2.داوطلب مزدوج بايد در زمان ثبت‌ نام  حتما دانشجو باشد و در صورتي كه هردو دانشجو هستند يك نفر به عنوان داوطلب اصلي در سايت ثبت نام نموده و نفر دوم( همسر ايشان) به عنوان داوطلب اصلي نمي تواند ثبت نام نمايد.
3.صحّت كليه اطلاعات وارد شده شما از مراكز مربوطه (سازمان ثبت‌ احوال و مراكز دانشگاهي و...) استعلام خواهد شد. لذا در هنگام ورود و ثبت اطلاعات وارد شده نهايت دقت را بنماييد.
4.تاريخ عقد مجاز جهت ثبت ‌نام از تاريخ 1/07/89 لغايت 1/07/90 خواهد بود.
5.پس از پايان ثبت ‌نام اينترنتي، داوطلب ملزم است فرم اطلاعات را بلافاصله چاپ و پس از امضاء و اثر انگشت به همراه مدارك لازم جهت تأييد به دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و يا نماينده مربوطه (رابط ازدواج دانشجويي در دانشگاه) تحويل نمايد.

مدارك لازم:

1. شناسنامه زوجين
2. كارت ملي
3. عقدنامه
4. كد 10 رقمي پستي به همراه آدرس و تلفن
5. شماره پرونده بنياد شهيد در صورت دارا بودن سهميه
6. شماره شناسايي كارت عضويت نخبگان علمي، برندگان مسابقه (قرآني، جشنواره‌ها و...)
7. كارت دانشجويي معتبر