نمايشگاه كتاب و محصولات فرهنگي در مهر ماه 90 راه اندازي شد

90/7/15  لغايت  10/8/90
ساختمان امام خميني(ره)  ورودي سالن آمفي تئاتر

20 درصد تخفيف

كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاداسلامی واحد آشتيان با همكاری دفتر فرهنگ اسلامی واحد اقدام به برپايی نمايشگاه كتاب با نام «دوست خوب» كرده است.

«اميد طاهرن‍ژاد»، كارشناس فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتيان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزای قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: با توجه به اهميت اهتمام به كتابخوانی و احساس ضرورت اين امر در بين قشر دانشگاهی نمايشگاه كتاب «دوست خوب» در اين واحد دانشگاهی افتتاح شد.

وی تصريح كرد: اين نمايشگاه كتاب با محوريت كتاب‌های قرآنی، دينی، مذهبی و پيرامون ائمه اطهار(ع) برپا شده و در كنار آن كتاب‌هايی با موضوعات فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و عمومی نيز به معرض نمايش گذاشته شده است.

طاهرنژاد ادامه داد: نمايشگاه فوق از 17 مهرماه تا دهم آبان ماه سال‌جاری در محل دائمی نمايشگاه‌های داانشگاه آزاد واحد آشتيان در ساختمان اداری امام خمينی(ره) داير است.

اين مقام مسئول در پايان، خاطرنشان كرد: هم‌چنين عرضه كتب با بيست درصد تخفيف به دانشجويان، كاركنان و اساتيد صورت می‌گيرد.

منبع1: ايكنا

منبع2: تسنيم