مسابقه پيشنهاد نام فارسي جايگزين جهت بلوتوث

به همت كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد آشتيان مسابقه فرهنگي «فارسي را پاس بداريم» در اين واحد دانشگاهی برگزار خواهد ‌شد...

«اميد طاهرن‍ژاد»، مسئول كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان، گفت:
با توجه به نفوذ فن آوري هاي مدرن در بين جوامع و به تبعيت از آن تهاجم فرهنگي ناشي از آن فن آوري لذا كانون قرآن و عترت واحد در نظر گرفت مسابقه «فارسي را پاس بداريم» را برگزار نمايد.
ادامه داد: در اين مسابقه درخواست شده تا مخاطبين نام فارسي پيشنهادي خود را براي جايگزيني نام «بلوتوث» به شماره پيامك دفتر فرهنگ اسلامي واحد ارسال نمايند.
طاهر‌نژاد در ادامه افزود: همانطور كه مي دانيد ترجمه تحت الفظي بلوتوث معادل «دندان آبي» است.
حال پرسش هاي زير مطرح مي شود آيا زبان فارسي با تمام لطايف و ضرايف خاصش نمي تواند معادلي منطقي براي اين كلمه نامفهوم داشته باشد؟ آيا استفاده از اين فن آوري با نامي فارسي، زيبا، قابل فهم و جذاب غير ممكن است؟
مسئول كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در پايان، خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه اين طرح به تازگي اطلاع رساني شده است تا كنون نام هايي از قبيل رسانك، درگاه، گذرگاه، پيكانه و نمايه و ... جهت معادل فارسي «بلوتوث» به پيامك دفتر واصل گرديده است.
لازم به ذكر است علاقه مندان مي توانند نام پيشنهادي خود را به شماره پيامك دفتر فرهنگ اسلامي واحد آشتيان 1040 645 0939 پيامك نمايند.

منبع: تسنيم