اردوي زيارتي آموزشي قم جمكران ويژه دانشجويان جديدالورود

پنج شنبه 21 مهر ماه 90 ويژه خواهران

پنج شنبه 28 مهر ماه 90 ويژه برادران

همايش معنوی «ميثاق با امام زمان(عج)» در دانشگاه آزاد آشتيان برگزار می‌شود

گروه سياسی و اجتماعی: به همت نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مركزی و همكاری دفتر فرهنگ اسلامی و بسيج دانشجويی واحد همايش معنوی «ميثاق با امام زمان(عج)» ويژه دانشجويان جديد الورود در دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان برگزار می‌شود.

اميد طاهرنژاد»، كارشناس فرهنگی دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتيان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: اردوی زيارتی آموزشی «ميثاق با امام زمان(عج)» بصورت دو اردوی يك روزه ويژه بانوان و آقايان پنج‌شنبه 21 مهرماه‌ و هفته آينده به مقصد مسجد مقدس جمكران و حرم ملكوتی حضرت معصومه(س) توسط واحد آشتيان برگزار می‌شود.

وی افزود: بانی اصلی اين همايش معنوی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مركزی بوده و واحد آشتيان نيز با ثبت نام، اعزام و پذيرايی از دانشجويان جديدالورود، سهم كوچكی در اين حركت دينی معنوی داراست.

طاهرنژاد خاطرنشان كرد: از جمله برنامه‌های جنبی در نظر گرفته شده جهت همايش، برگزاری كارگاه «آسيب شناسی روابط دختر و پسر در دانشگاه» در بخش صبحگاهی اردو و برگزاری كارگاه «آسيب شناسی جريان‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها» در بخش عصرگاهی همايش است.

كارشناس فرهنگی دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد آشتيان، خاطرنشان كرد: در پايان همايش نيز مراسم ميثاق با امام مهدی(عج) در مسجد مقدس جمكران برگزار شده و اردو با زيارت بارگاه ملكوتی حضرت معصومه(س) خاتمه می‌يابد.

اين مقام مسئول در پايان، اظهاركرد: اردوی ويژه بانوان روز پنج‌شنبه 21 مهرماه و اردوی ويژه آقايان نيز 28 مهرماه سال ‌جاری برگزار می‌شود.

يادآور می‌شود، دانشجويان جديدالورود جهت ثبت‌نام می توانند به كانون‌های قرآن و عترت، دفتر فرهنگ اسلامی و يا بسيج دانشجويی واحد آشتيان مراجعه كنند.

منبع: تسنيم

منبع: ايكنا