نمايشگاه «گلبرگ عفاف» در دانشگاه آزاد آشتيان گشايش يافت

نمايشگاه عفاف و حجاب با نام «گلبرگ عفاف» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتيان برپا شد.

«اميد طاهرنژاد»، كارشناس فرهنگ دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتيان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: با توجه به اهميت توجه به مبحث حجاب در دين انسان‌ساز و آزادی بخش اسلام و نيز لزوم نهادينه كردن توجه به حجاب در دانشگاه ها، همزمان با آغاز سال تحصيلی 90-91 نمايشگاه «گلبرگ عفاف» در اين واحد دانشگاهی برپا شد.

وی افزود: نمايشگاه «گلبرگ عفاف» شامل دو بخش نمايشگاهی است. در بخش اول سير تاريخی پوشش در دنيا بصورت گزيده در قالب پوستر به معرض ديد مخاطبان قرار داده شده است و در بخش دوم نمايشگاه اقلام مورد نياز حجاب از قبيل چادر، مقنعه و غيره با تخفيف قابل ملاحظه جهت عرضه به دانشجويان به نمايش گذاشته شده است.

اين مقام مسئول در پايان، خاطرنشان كرد: نمايشگاه از امروز،17 مهرماه‌ تا 10 آبان‌ماه‌ سال‌جاری در محل سالن نمايشگاه‌های واحد آشتيان در ساختمان اداری امام خمينی(ره) داير بوده و آماده ارائه خدمات به دانشجويان، كاركنان و اساتيد است.

منبع: ايكنا