سلسله نشست‌های «از من بپرس» در دانشگاه آزاد آشتيان

گروه سياسی و اجتماعی: سلسله نشست‌های پرسش و پاسخ با محوريت احكام دانشجويی با نام «از من بپرس» در دانشگاه آزاد آشتيان برگزار می‌شود.

«اميد طاهرن‍ژاد»، كارشناس فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتيان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزای قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: با توجه به آغاز سال تحصيلی و ورود دانشجويان جديد در واحد آشتيان و وجوب بيان احكام مبتلا به برای دانشجويان، ستاد اقامه نماز با همكاری كانون‌های قرآن و عترت واحد اقدام به برگزاری سلسله نشست‌های پرسش و پاسخ كرده است.

وی ادامه داد: با توجه به حضور پرشور دانشجويان در نمازهای جماعت دانشگاه، سلسله نشست‌های «از من بپرس» همه روزه پس از نماز ظهر و عصر به مدت چهل و پنج دقيقه در محل نمازخانه واحد برگزار می‌شود.

طاهرنژاد با اشاره به اينكه سلسله نشست‌های پرسش و پاسخ تا پايان ترم جاری ادامه خواهد داشت، افزود: در اين نشست حجت‌الاسلام و المسلمين «حسين‌پور» امام جماعت واحد و استاد حوزه علميه صاحب الامر(عج) آشتيان با حضور در ايستگاه «از من بپرس» به سوالات دانشجويان بصورت خصوصی پاسخ می‌دهند.

اين مقام مسئول در پايان، خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه ممكن است دانشجويی نخواهد سوال خود را بصورت حضوری مطرح نمايد، صندوق ويژه سوالات دانشجويی نيز در محل نمازخانه در نظر گرفته شده است و دانشجو سوال خود را روی برگه‌های ويژه «از من بپرس» نوشته و با دريافت كد سوال می‌تواند پاسخ خود را بصورت محرمانه در هفته بعد دريافت نمايد.

منبع: ايكنا