مسابقه فرهنگی ـ مذهبی «تحليل موسيقی» برگزار می‌شود

گروه فرهنگ و هنر: به همت كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد آشتيان و امور بانوان دفتر فرهنگ اسلامی، مسابقه فرهنگی ـ مذهبی با عنوان «تحليل موسيقی» در اين واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

«اميد طاهرن‍ژاد»، مسئول كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: به مناسبت آغاز سال تحصيلی جديد و رواج موسيقی در بين قشر جوان جهت مطرح نمودن احكام مربوط به موسيقی و نيز تبيين علمی تأثير موسيقی، مسابقه فرهنگی ـ مذهبی با عنوان «تحليل موسيقی» ويژه دانشجويان ورودی مهرماه نود برگزار می‌شود.

وی با بيان اينكه تا كنون حدود 300 حلقه از لوح فشرده مربوط به اين مسابقه در بين دانشجويان جديد‌الورود توزيع شده است، ادامه داد: در اين لوح فشرده استاد «رائفی‌پور» از اساتيد مطرح دانشگاه، در خصوص القاعات و تأثيرات موسيقی بر انسان و آثار و نتايج آن به ايراد سخنرانی پرداخته است.

طاهر‌نژاد در ادامه آخرين مهلت ارسال پاسخ‌نامه را سوم آبان‌ماه‌ جاری عنوان كرد و افزود: شركت‌كنندگان می‌توانند پاسخنامه‌ها را به دفتر فرهنگ اسلامی يا كانون‌های قران و عترت دانشگاه تحويل دهند.

مسئول كانون قرآن و عترت واحد برادران دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در پايان، خاطرنشان كرد: بر اساس برنامه‌ريزی‌های انجام گرفته هدايای نفرات برتر پس از پايان مهلت ارسال پاسخ‌نامه و تصحيح اوراق، اعلام شده و به برگزيدگان جوايزی اهدا می‌شود.

منبع: ایکنا