اعزام دانشجويان دانشگاه آزاد آشتيان به اردوی راهيان نور

گروه سياسی و اجتماعی: تعداد 34 نفر از دانشجويان دختر دانشگاه‌ آزاد اسلامی آشتيان برای نخستين بار در قالب اردوهای راهيان نور به مناطق عملياتی غرب كشور اعزام ‌شدند.

«اميد طاهرن‍ژاد»، كارشناس فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتيان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزای قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: به همت بسيج دانشجويی و با همكاری دفتر فرهنگ اسلامی اين واحد، تعداد 34 نفر از دانشجويان دختر اين واحد دانشگاهی به مناطق عملياتی جنوب كشور اعزام شدند.

وی تصريح كرد: اين تعداد از 13 آبان‌ماه به مدت چهار روز برای نخستين بار در قالب اردوهای راهيان نور از مناطق عملياتی غرب كشور شامل كرمانشاه بازديد خواهند كرد و هم‌چنين دعای پر فيض عرفه را در روز عرفه در منطقه عملياتی غرب كشور تلاوت خواهند كرد.

اين مقام مسئول در پايان، خاطرنشان كرد: اين اردو به همت بسيج دانشجويی و با همكاری دفتر فرهنگ اسلامی واحد آشتيان با هدف زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس برگزار می‌شود.