نمایشگاه کتاب در دانشگاه آزاد واحد آشتیان برپا شد

کانون خبرنگاران نبأ: کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاداسلامی واحد آشتیان با همکاری معاونت فرهنگی،اجتماعی این واحد، اقدام به برپایی نمایشگاه فرهنگی، مذهبی کتاب، کرده است.

امید طاهرنژاد، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان در گفت‌وگو با خبرنگار کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، گفت: با توجه به اهمیت اهتمام به کتاب‌خوانی و احساس ضرورت گسترش این امر در بین قشر دانشگاهی، نمایشگاه کتاب در این واحد دانشگاهی افتتاح شد.

طاهرنژاد ادامه داد: محصولات موجود در نمایشگاه کتاب با 20 درصد تخفیف به دانشگاهیان و سایر همشهریان ارائه می‌شود.

وی در خصوص محتوای نمایشگاه کتاب گفت: این نمایشگاه با محوریت کتاب‌های قرآنی، دینی، مذهبی و پیرامون ائمه اطهار(ع) برپا شده و در کنار آن کتاب‌هایی با موضوعات فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و عمومی نیز به معرض نمایش گذاشته شده است.

طاهرنژاد ادامه داد: نمایشگاه فوق از یکشنبه 3 اسفندماه تا 20 اسفندماه سال‌جاری در محل ورودی ساختمان آموزشی دکتر قریب دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان دایر است و بازدید از نمایشگاه کتاب، برای عموم مردم آشتیان نیز آزاد است.

منبع: ايكنا