رقابت ۱۱۴ متسابق در مسابقات قرآن و عترت منطقه ۵

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله استانی بیستمین دوره مسابقات قرآن و عترت منطقه ۵ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، مرحله استانی بیستمین دوره مسابقات قرآن و عترت منطقه 5 دانشگاه‌های آزاد امروز، 11 اسفند در دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ این دوره از مسابقات با حضور 114 متسابق از 17 واحد دانشگاهی در دو بخش خواهران و برادران برگزار و متسابقان با یکدیگر به رقابت پرداختند.

همچنین متسابقان در قالب رشته‌های حفظ کل، حفظ 20 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 5 جزء، حفظ 3 جزء متوالی، حفظ جزء 30، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و اذان دانسته‌های خود را محک زدند.

این گزارش می‌افزاید؛ این دوره از مسابقات در سه گروه مدرسان، دانشجویان و کارکنان برگزار شد و برگزیدگان در تمامی رشته‌ها نیز به مرحله کشوری این دوره از مسابقات که اردیبهشت سال آینده برگزار می‌شود راه خواهند یافت.

یادآور می‌شود؛ این دوره از مسابقات را اساتیدی همچون جیریایی، محمد هزاوه‌ای، ولی الله آشتیانی و مقصود اکبری در بخش آقایان و خانم‌ها محبی، شفیعی و میرزایی داوری می‌کنند.

منبع: ايكنا

منبع: آنا