اختتامیه مسابقات قرآن دانشگاه آزاد استان مرکزی برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ/ امید طاهرنژاد: اختتامیه مسابقات قرآن دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به میزبانی دانشگاه آزاد واحد آشتیان ۱۱ اسفندماه برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، امید طاهرنژاد، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان گفت: روز گذشته، 11 اسفندماه مرحله استانی بخش شفاهی بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به میزبانی واحد آشتیان برگزار شد.

وی ادامه داد: با توجه به برگزاری مراسم اختتامیه این مسابقات و با توجه به حضور جمعی از رؤسای واحدها و همچنین دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مرکزی در مراسم، دو فیلم و یک نماهنگ از مجموعه آثار پنجمین جشنواره فیلم مردمی عمار، اکران شد.

طاهرنژاد اظهار کرد: فیلم کوتاه «علمک»، فیلم کوتاه «عشق، عادت» و نماهنگ «مرگ بر آمریکا» در مراسم اختتامیه اکران شد که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

لازم به ذکر است، علاقه‌مندان می‌توانند جهت تهیه و اکران فیلم‌های جشنواره عمار از طریق سایت این جشنواره به آدرس www.ammarfilm.ir اقدام کنند.

منبع: ایکنا