اعلام نتایج مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های آزاد استان مرکزی

گروه فعالیت‌های قرآنی: نتایج بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت منطقه ۵ با درخش دانشگاه آزاد اراک در بین ۱۷ واحد دانشگاهی استان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از استان مرکزی، بیستمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت منطقه 5 که با حضور 17 واحد دانشگاهی استان برگزار شد.

در بخش خواهران در رشته تلاوت به روش تحقیق خانم‌ها شرمین خان‌محمدی از واحد اراک، نفیسه حاجیلو از واحد فراهان، مریم گنجی از واحد اراک به ترتیب در بخش دانشجویی، اساتید و کارکان حائز رتبه‌های برتر شدند.

در بخش قرائت به روش ترتیل و در بخش دانشجویی و کارکنان به ترتیب فریده سبزه بشنوی از واحد محلات، محبوبه نوری از واحد اراک حائز رتبه‌های برگزیده و در بخش اساتید شرکت کننده‌ای حائز رتبه‌ای نشد..

در بخش حفظ جزء 30 قرآن کریم، محبوبه صل‌علایی از آشتیان و فتانه گنجی از واحد اراک به ترتیب حائز رتبه‌های اول و دوم در بخش کارکنان شدند و در بخش اساتید و دانشجویی شرکت کننده‌ای حضور نداشت.

در بخش حفظ سه جزء متوالی فقط شرکت‌‌کنندگان در بخش کارکنان حضور داشته و با هم به رقابت پرداختند که فاطمه روغنی از واحد محلات رتبه برگزیده را از آن خود کردند.

در بخش حفظ پنج جزء قرآن در بخش دانشجویان، زهرا حیدری از واحد اراک و در بخش اساتید خانم‌ها ریحانه کوشی‌‌کار از واحد اراک، اکرم صفرزاده از واحد محلات رتبه‌های برتر را کسب کردند.

همچنین ر بخش حفظ بیست جزء، فاطمه کرمی در بخش دانشجویی و مریم برخورداری در بخش اساتید از واحد اراک حائز رتبه‌های برگزیده شدند.

در بخش حفظ کل قرآن در بخش دانشجویی و اساتید،اعظم خیری و مریم سیدی از واحد اراک رتبه‌های برگزیده را کسب کردند.

نتایج بخش برادران

بر اساس این گزارش در بخش تلاوت به روش تحقیق، محمد جلیلیان از واحد ساوه، علی شیخی از واحد اراک و عبدالرضا هدایتی از واحد فراهان به ترتیب در بخش دانشجویان، اساتید و کارکنان حائز رتبه‌های برگزیده شدند.

در بخش قرائت قرآن کریم به روش ترتیل در سه بخش دانشجویان، اساتید و کارکنان به ترتیب آقایان مهیار قاسمی، جواد مختاری و احمد فرخی از واحد اراک رتبه‌های برگزیده را از آن خود کردند.

در بخش اذان و اقامه نماز آقای امیرداودآبادی از واحد آشتیان و مهدی میرزایی از واحد خمین به ترتیب در بخش دانشجویی و کارکنان حائز رتبه های برگزیده شدند.

بر اساس این گزارش؛ واحد اراک در بخش حفظ پنج جزء و ده جزء در بخش دانشجویان و اساتید آقایان محمد قاسمی، حمیدرضایی  و محمد شریفی رتبه‌های برگزیده را به دست آوردند.

یادآور می‌شود؛ حسن یعقوبی، محمد اسماعیل شادروان در بخش بسیت جز و سید عباس میرصادقی و حمید احمدی در بخش حفظ کل قرآن از واحد اراک در بخش دانشجویی و اساتید حائز رتبه‌های برگزیده شدند.

منبع: ايكنا