ثبت نام اعتكاف آغاز شد

آخرين مهلت ثبت نام چهارشنبه 10/2/94

محل ثبت نام : معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد آشتيان

ايام اعتكاف: شنبه 12 الي 14 ارديبهشت 1394

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان آغاز شد

کانون خبرنگاران نبأ: ستاد اقامه نماز و کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان از دانشجویان، اساتید و کارکنان واحد جهت حضور در مراسم معنوی اعتکاف ثبت‌نام می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، امید طاهرنژاد، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان گفت: کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان و ستاد اقامه نماز معاونت فرهنگی و اجتماعی این واحد دانشگاهی از دانشگاهیان این واحد با شرایط ویژه جهت حضور در اعتکاف ثبت نام می‌کند.

طاهرنژاد اظهار کرد: با توجه به فرصت بسیار ویژه این ایام پربرکت، مسابقات فرهنگی برای کلیه معتکفان نیز در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: مسابقه فرهنگی خاطره‌نویسی اعتکاف، مسابقه عکس اعتکاف و مسابقه کتاب‌خوانی از کتاب «علی، الگوی بشریت» استاد شهید مرتضی مطهری، به همراه بسته فرهنگی از جمله فعالیت‌های جنبی در نظر گرفته شده برای معتکفان است.

این مقام مسئول گفت: از آنجا که ستاد اعتکاف شهرستان مبلغی را به عنوان هزینه ثبت‌نام اعلام کرده است، دانشجویان تنها با پرداخت 50 درصد هزینه می‌توانند در این مراسم معنوی ثبت‌نام کنند و مابقی هزینه‌ها را دانشگاه پرداخت می‌کند.

منبع: ايكنا