کسب رتبه برتر کشوری جشنواره قرآن و عترت توسط کارمند واحد آشتیان

کانون خبرنگاران نبأ: با توجه به اعلام نتایج بیستمین جشنواره سراسری هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت(ع)، کارشناس فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان حائز رتبه برتر کشوری شد.

ه گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا،  طیبه جعفرآبادی، مسئول کانون قرآن و عترت بانوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان، گفت: در فروردین‌ماه سال جاری بود که تعداد 131 اثر هنری، پژوهشی دانشجویان، اساتید و کارکنان این واحد دانشگاهی به دبیرخانه بیستمین جشنواره سراسری هنر وادبیات دینی و پژوهشی استادان و دانشجویان ارسال شد.

وی ادامه داد: آثار ارسالی با موضوعات مرتبط با قرآن و اهل بیت(ع) در بخش پژوهشی شامل رشته‌های نرم‌افزار، وبلاگ، پایان‌نامه و مقالات قرآنی در بخش ادبیات دینی شامل رشته‌های داستا‌ن‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی، فیلم‌نامه‌نویسی، شعر، پویانمایی، فیلم کوتاه، طراحی، عکس و نماهنگ، و در بخش آثار هنری شامل رشته‌های خط شکسته نستعلیق، نسخ، ثلث، نستعلیق، سیاه‌قلم، نقاشی خط، نقاشی، قالی‌بافی، مشبک و معرق و نگارگری(تذهیب و گل مرغ) است.

جعفرآبادی بیان کرد: آزاده کمالی مهر، کارشناس ارشد تعلیم و تربیت اسلامی و کارشناس فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان موفق به کسب رتبه برتر کشوری در رشته «وبلاگ‌نویسی» در بین کل کارکنان دانشگاه‌های آزاد اسلامی شد.

منبع: ايكنا