ثبت نام ازدواج دانشجویی آغاز شد

جهت ثبت نام مي بايست از سايت زير اقدام نماييد.

------------------------------------------------------------------

تاريخ عقد مجاز جهت ثبت نام اوليه 1393/07/01 تا 1394/07/01 مي باشد.

- زمان آغاز ثبت نام براي زوج هاي دانشجو از تاريخ 94/07/11 لغايت 94/07/30 به مدت 20 روز خواهد بود.

- در مواردي كه هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط يكي از آنها به عنوان داوطلب اصلي ثبت نام نمايد.

- دانشجويان پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به دفتر نهاد دانشگاه يا دفتراستاني مربوطه ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.

-مدارك لازم جهت تاييد: اصل و كپي عقدنامه، اصل و كپي شناسنامه و كارت ملي زوجين، اصل و كپي كارت دانشجويي

-در دانشگاه هايي كه دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجويان پس از ثبت نام ، مدارك لازم را جهت تائيد به رابط فرهنگي دانشگاه كه از طرف ستاد ازدواج تعيين شده ارائه نمايند تا ثبت نام قطعي گردد.

- دفاتر نهاد شايسته است حداكثر يك هفته پس از دريافت مدارك هر داوطلب، نسبت به تعيين تكليف در خصوص تائيد يا رد ثبت نام در سايت اقدام نمايند.

- ويرايش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائيد ثبت نام مقدور مي باشد.

- به دانشجويان ثبت نامي امسال سه بسته آموزشي به شرح ذيل تعلق خواهد گرفت :

> بسته شماره 1 : قبل از اعزام به سفر مشهد مقدس و از طريق مركز آموزش مجازي نهاد

> بسته شماره 2 : در زمان حضور در مشهد مقدس و در غالب كارگاههاي آموزشي

> بسته شماره 3 : پس از پايان سفر و از طريق مركز آموزش مجازي نهاد

- در صورت استفاده از بسته شماره يك و شركت در آزمون نهايي، جوايز ارزنده اي مثل كمك هزينه سفرهاي زيارتي ، تبلت و ... به قيد قرعه اهداء مي گردد.