برگزاري مراسم گراميداشت بستگان دانشگاهيان واحد آشتيان در اثر فاجعه منا

بسم الله الرحمن الرحيم

مراسم گرامي داشت عروج ملكوتي مادر استاد ارجمند جناب آقاي نوراني فر و مفقودي دانشجوي كارشناسي ارشد علوم سياسي، آقاي فتح الله گودرزي، در فاجعه منا:

بر اثر كينه‌ورزي و خوي مسلمان كشي آل‌سعود، بعد از مسجد الحرام، منا از خون ضیوف الرحمن رنگین گشت و سندی مکرر از بی خردی حاکمان سعودی رقم خورد تا حجت بر آنانی تمام شود که وزش نسیمی را برای توجیه یک فاجعه کافی می دانند و به اندک بهانه ای از خطاهای فاحش این افراد نالایق می گذرند.

بدينوسيله عروج ملكوتي و آسماني مادر گرامي استاد ارجمند جناب آقاي نوراني فر، براثر فاجعه منا، را به لقاء الله گرامي داشته و از خداوند منان براي كليه بازماندگان صبر جميل خواستاريم.

ضمنا گرامي مي داريم ياد و خاطره دانشجوي كارشناسي ارشد رشته علوم سياسي جناب آقاي فتح الله گودرزي كه نام اين عزيز بزرگوار نيز هنوز در ليست مفقودين فاجعه منا مي باشد.

به همين مناسبت، امروز چهارشنبه 22 مهرماه، همزمان با نمازجماعت ظهر و عصر، مراسم گرامي داشتي در مسجد دانشگاه برگزار مي گردد. لذا از كليه اساتيد، دانشجويان و كاركنان دعوت به عمل مي آيد با حضور خود تسلي خاطر بازماندگان باشند و فريادي بر ظلم و جنايت آل‌سعود خبيث.

معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد آشتيان