مرحله شفاهی مسابقات قرآن دانشگاه آزاد آشتیان برگزار شد/۲۰ اسفند؛ آخرین مهلت ارسال آثار

مرحله شفاهی مسابقات قرآن دانشگاه آزاد آشتیان برگزار شد/۲۰اسفند؛ آخرین مهلت ارسال آثار

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان از برگزاری مرحله شفاهی بیست‌ویکمین دوره مسابقات قرآن و عترت در این واحد دانشگاهی خبرداد و گفت: مهلت ارسال آثار در بخش هنری تا ۲۰اسفندماه می‌باشد.

حجت‌الاسلام رضا باقی‌زاده، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: مرحله شفاهی بیست‌ویکمین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان این واحد دانشگاهی روز گذشته،26 آذرماه برگزار شد.

وی با اشاره به ثبت‌نام این دوره از مسابقات از مهرماه سال جاری اظهار کرد: مرحله شفاهی مسابقات با حضور45 نفر در رشته‌‌های قرآنی حفظ جزء سی، حفظ سه جزء متوالی، حفظ پنج جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ کل، تحقیق، ترتیل و اذان برگزار ‌شد.

حجت‌الاسلام باقی‌زاده افزود: مرحله کتبی این دوره از مسابقات نیز چهارشنبه 25 آذر ماه همزمان با سراسر کشور در دو بخش اساتید و دانشجویان با حضور 137 شرکت‌کننده در رشته‌های ترجمه قرآن به زبان فارسی و انگلیسی، تفسیر سوره حمد، شرح نهج‌‌البلاغه، زندگانی چهارده معصوم(ع)، زندگانی پیامبر اکرم(ص)، حفظ و ترجمه ادعیه (زیارت عاشورا و جامعه کبیره)، نماز، احکام خواهران و برادران و... با حضور مسئولان شهرستان در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه مسابقات قرآن و عترت در بخش کتبی ویژه کارکنان نیز بهمن ‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد افزود: برگزیدگان هر رشته ضمن تجلیل به مرحله استانی و کشوری راه خواهند یافت.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان از برگزاری بخش هنری مسابقات خبرداد و گفت: آخرین مهلت ثبت‌نام و تحویل آثار هنری 20 اسفندماه عنوان شده و این بخش نیز در رشته‌های نرم‌افزار، تحقیقات، وبلاگ‌ نویسی، نمایشنامه ‌نویسی، داستان ‌نویسی، فیلمنامه ‌نویسی، نقاشی، طراحی پوستر، انواع خط و خطاطی، پویانمایی، نماهنگ، فیلم ‌کوتاه و..  برگزار می‌شود و علاقه‌مندان به شرکت در این بخش نیز تا پایان زمان اعلام شده مهلت دارند آثار خود را ارسال کنند و آثار ارسالی به مرحله کشوری که اردیبهشت ماه آینده در همدان برگزار می‌شود ارسال و پس از داوری برترین‌ها معرفی می‌شوند.

منبع:ایکناhttp://www.iqna.ir/fa