آغاز ششمين جشنواره ملي دوسالانه نهج‌البلاغه دانشگاهيان

دبير ششمين جشنواره ملي دوسالانه نهج‌البلاغه دانشجويان از آغاز اين جشنواره از 15 فروردين سال 1391 خبر داد.
.
اولين نشست خبري ششمين جشنواره ملي دوسالانه نهج‌البلاغه دانشگاهيان با حضور خبرنگاران و خبرگزاري‌ها و مدير كل فعاليت‌هاي متمركز نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها و دبير ششمين جشنواره نهج‌البلاغه دانشگاهيان، در روز سه‌شنبه مورخ 16/12/90 ساعت 9 لغايت 11 صبح جهت تبيين اهداف و ابعاد و بخش‌هاي مختلف جشنواره در محل سالن جلسات نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها برگزار گرديد.
حجت‌الاسلام سيد امين‌الله دادگر در اين نشست كه صبح امروز در نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها برگزار شد، گفت: ششمين جشنواره ملي دوسالانه نهج‌البلاغه دانشگاهيان كه به صورت مجازي برگزار مي‌شود از 15 فروردين سال آينده آغاز و تا 15 شهريور ادامه خواهد داشت.
وي افزود: دانشجويان مي توانند طي اين دوره زماني 5 ماهه آثار خود را به آدرس www.serateali.com ارسال كنند.
دادگر در خصوص بخش هاي اين جشنواره گفت: اين جشنواره در بخش هاي دانشجويي، استادان، بين الملل، زوج هاي ازدواج دانشجويي، دانشجويان عمره گذار و عتبات، دانشجويان راهيان نور، اعتكاف دانشجويي و ضيافت انديشه دانشجويان برگزار مي‌شود.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه آزاد اسلامي شهر ري اضافه كرد: اين جشنواره در بخش پژوهشي (مقاله و پايان‌نامه)، آثار ادبي (شعر، داستان، دل‌نوشته و خاطره‌نويسي، نامه‌اي به امام علي (ع) )، هنر و رسانه(وبلاگ و توليد پيامك، طراحي گرافيك و پوستر، بلوتوث و فيلم كوتاه، نماهنگ)، كتابخواني نهج‌البلاغه، تحقيق دروس معارف اسلامي و طرح بارش حكمت‌ها ويژه عموم دانشگاهيان و حفظ 40 حديث كوتاه ويژه دانشجويان برگزار خواهد شد.
وي ادامه داد:‌ اعلام نتايج برگزيدگان نهايي مسابقات مفاهيم (كه از 5 تا 25 ارديبهشت برگزار مي‌شود) 20 شهريور خواهد بود.
دادگر بيان داشت: سايت جشنواره به سه زبان انگليسي،‌ فارسي و عربي طراحي شده كه دانشجويان و اساتيد ايراني خارج از كشور و همچنين دانشجويان و اساتيد خارجي داخل كشور مي‌توانند به زبان‌هاي اصلي خود مطالب را ارسال كنند.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه آزاد اسلامي شهر ري در پايان گفت: محورهاي جشنواره مباحث اعتقادي و كلامي، مناسك و عبادات، اخلاق و تربيت، فتنه و بصيرت، سياست و مديريت اقتصاد، حقوق، مباني انديشه حضرت امام و رهبري، علوم روز و مباحث پيراموني در نهج‌البلاغه است كه شركت‌كنندگان بايد آثار خود را در اين محورها و موضوعات زيرمجموعه آن ارسال كنند، اين در حالي است كه در مجموع حداقل 180 نفر از اساتيد و دانشجويان در اختتاميه اين جشنواره تقدير خواهند شد

تاریخ انتشار: 15 می 2016