آغاز ثبت نام دوره آموزشی «ياران فرهنگ» در دانشگاه آزاد آشتيان

گروه سياسی و اجتماعی: ثبت نام جهت شركت در پنجمين دوره آموزشی ياران فرهنگ در دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان آغاز شد.

اميد طاهرنژاد، مسئول واحد برادران كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی گفت: اين دوره آموزشی به همت دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامي، ويژه دانشجويان منتخب فرهنگی هر ساله برنامه‌ريزی و اجرا می‌شود.

طاهرنژاد با اشاره به برگزاری دوره آموزشی در سه بخش انديشه‌‌ای، مهارتی و فوق برنامه اذعان كرد: دانشجويان شركت كننده در اين دوره در بخش مهارتی با مباحث مخاطب‌شناسی، جريان‌سازی فرهنگی، خلاقيت فرهنگی و ... آشنا می‌شوند.

وی در ادامه آموزش‌های بخش فوق برنامه را مباحث تحليل شبكه‌های ماهواره‌ای، تغذيه در اسلام، حقوق زن در اسلام، مسائل شيعيان و انقلاب‌های منطقه و در بخش انديشه‌ای را آشنايی و نقد عرفان‌های نوظهور، آشنايی با وهابيت و سلفيگری، واكاوی تمدن و انديشه‌های غرب و اسلام و مباحث شيعه شناسی عنوان كرد كه به صورت متفاوت با حضور اساتيد برجسته كشوری برگزار مي گردد.

وی بيان كرد: در دوره‌های آموزشی ياران فرهنگ علاوه بر مباحث آموزشی فعاليت‌های متنوع و نمايشگاهی نيز برای ارائه الگوهای متفاوت به منظور كار فرهنگی در دانشگاه‌ها برای دانشجويان شركت كننده اجرا مي شود

طاهر نژاد اظهار كرد: برای هر دانشگاه به نسبت تعداد دانشجويان سهميه ای بين 5 تا 7 نفر  براي خواهران و برادران بطور مجزا در نظر گرفته شده كه پس از ثبت نام اعضای فعال فرهنگی براساس ظرفيت اعلام شده دانشجويان با گزينش انتخاب شده و معرفی می‌شوند.

مسئول كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در پايان با بيان اينكه اين اردوها طی سه مرحله تكميلي و يك دوره مقدماتي برگزار می‌شود خاطرنشان كرد: برگزاری پنجمين دوره مقدماتي ياران فرهنگ شهريورماه سال‌جاری بوده و كل هزينه‌های شركت در اين اردوها به عهده دانشگاه مي باشد. لازم به ذكر است دانشجويان علاقه مند مي توانند جهت ثبت نام به كانون هاي قرآن و عترت يا دفتر فرهنگ اسلامي واحد آشتيان مراجعه نمايند.

.

تاریخ انتشار: 26 اردیبهشت 1395