برگزيدگان مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه آزاد آشتيان تجليل می‌شوند

گروه فعاليت‌های قرآنی: همزمان با گراميداشت هفته مقام زن، برگزيدگان هفدهمين دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان تجليل می‌شوند.

اميد طاهرنژاد، مسئول كانون قرآن و عترت واحد برادران دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: اين مراسم فردا، 27 ارديبهشت‌ماه پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد 14 معصوم(ع) این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

وی با بيان اينكه هفدهمين دوره مسابقات قرآن و عترت در دو بخش كتبی و شفاهی سال گذشته برگزار شد ادامه داد: در اين دوره از مسابقات به 70 نفر از برگزيدگان در بخش اساتيد، كاركنان و دانشجويان مبلغ 50 ميليون و 750 هزار ريال جايزه نقدی اهدا می‌شود.

طاهرنژاد با اشاره به اينكه در بخش كتبی در رشته‌های مختلف به افرادی كه توانسته بودند حدنصاب نمره را كسب كنند جایزه تعلق می‌گيرد كه در مجموع در سه گروه 55 نفر را شامل می‌شود تصريح كرد: در بخش دانشجويان در رشته تفسير قرآن كريم نفرات اول تا پنجم، در رشته زندگانی معصومين(ع) نفرات اول تا سوم، در رشته حفظ و ترجمه ادعيه و زيارات نفرات اول تا سوم و در رشته نماز نفرات اول تا پنجم، ترجمه قرآن به زبان انگليسی به نفر اول، احكام خواهران نفرات اول تا پنجم، احكام برادران نفر اول تا پنجم، ترجمه قرآن كريم نفر اول تا پنجم و زندگانی پيامبر(ص) به 7 نفر از نفرات برتر جایزه از یک ميليون ريال تا 450 هزار ريال تعلق می‌گيرد.

وی افزود: در بخش كاركنان نيز در رشته زندگانی پيامبر(ص) به نفرات اول تا سوم، رشته نماز نفرات اول تا سوم و رشته احكام خواهران به نفر اول جايزه نقدی به مبلغ یک میلیون و 500 هزار ريال تا 700 هزار ريال اهدا می‌شود.

طاهرنژاد اذعان كرد: همچنين در بخش اساتيد نيز در رشته ترجمه و تفسير قرآن كريم به نفرات اول تا سوم، در رشته نهج‌البلاغه به نفر اول و در رشته سيره معصومين(ع) نفرات اول تا دوم جوايزی به ارزش 800 هزار ريال تا 600 هزار ريال اهدا می‌شود.

اين مقام مسئول در پایان با بيان اينكه در اين دوره در بخش شفاهی فقط برگزيدگان رشته‌های ترتيل و تحقيق قرآن كريم در سه بخش دانشجويی، اساتيد و كاركنان موفق به كسب حد نصاب امتياز شدند خاطرنشان كرد: در بخش دانشجويی در گروه بانوان به یک نفر در رشته قرائت تحقيق و يك نفر در رشته قرائت ترتيل و در گروه آقايان در هر يك از اين رشته‌ها به سه نفر، در بخش كاركنان در گروه بانوان 3 نفر و در گروه آقايان دو نفر در رشته قرائت ترتيل و در بخش اساتيد به 2 نفر در رشته قرائت ترتيل جايزه تعلق می‌گيرد.

تاریخ انتشار: 15 می 2016