كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد آشتيان رتبه برتر را كسب كرد

گروه فعاليت‌های قرآنی: كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان موفق به كسب رتبه برتر كانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های آزاد اسلامی منطقه 5 شد.

اميد طاهرنژاد، مسئول كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، ضمن اعلام اين خبر گفت: با ارائه عملكرد شايسته از سوی كانون قرآن عترت اين واحد دانشگاه توانست در بين كانون‌های قرآن عترت دانشگاه‌های آزاد اسلامی منطقه 5 شامل استان‌های مركزی، همدان و لرستان رتبه دوم را كسب كند.

وی با بيان اينكه برگزاری مسابقات كتابخوانی پيرامون قرآن، برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در دو بخش كتبی و شفاهی، برگزاری محافل انس با قرآن، حضور در فضای مجازی و اطلاع رسانی به صورت فعال،برگزاری نشست‌های دانشجويی، خلاقيت‌های فرهنگی در حوزه قرآنی از جمله ملاك‌های ارزشيابی بود افزود: در حوزه خلاقيت‌های فرهنگی انجام شده در دانشگاه می‌توان به توليد نماهنگ‌های مذهبی و تجهيز و راه‌اندازی بانك لوح فشرده نغمه حاوی مطالب فرهنگی و قرآنی كه توسط كانون قرآن و عترت دانشگاه صورت گرفته است اشاره كرد.

طاهرنژاد در ادامه كسب اين رتبه را مربوط به فعاليت‌های كانون قرآن و عترت دانشگاه در سال 89 دانست و اذعان كرد: به همين منظور لوح تقديری از طرف دبيرخانه منطقه به كارشناسان قرآنی دانشگاه از جمله اميد طاهر نژاد كارشناس واحد برادران، آزاده كمالی مهر و طيبه جعفرآبادی كارشناسان واحد خواهران كانون قرآن و عترت اهدا شد.

اين مقام مسئول در پايان خاطرنشان كرد: همچنين در اين راستا هادی طبسی، رئيس دانشگاه و حجت مداحی رئيس دفتر فرهنگ اسلامی واحد آشتيان نيز مورد تقدير قرار گرفتند.

منبع1: ايكنا

منبع2: ايسنا