راهنمای ثبت نام دانشجویان جدید الورود سال 95

راهنماي ثبت نام سال 1395

با عرض سلام و  تبريك قبولي جنابعالي در اين واحد دانشگاهي مدارك لازم جهت ثبت نام و مراحل آن به شرح ذيل مي‌باشد.

مدارك لازم :

1- عكس 6 قطعه

2- شناسنامه و كارت ملي و كارت پايان خدمت به همراه 2 سري كپي

كارشناسي ارشد : اصل مدرك كارشناسي به همراه تصوير آن

3- مدرك تحصيلي     كارداني نا پيوسته  و كارشناسي پيوسته  :اصل مدرك پيش دانشگاهي به همراه تصوير آن

كارداني پيوسته : اصل مدرك ديپلم به همراه تصوير آن

كارشناسي ناپيوسته : اصل مدرك كارداني به همراه تصوير آن

در ضمن مراحل ثبت نام به شرح ذيل مي‌باشد :

1- دريافت و تكميل فرمهاي اوليه ثبت نام (انتظامات دانشگاه)

2- احراز هويت (برابر اصل نمودن كپي مدارك و ارائه فرمهاي ثبت نام)‌

3- بررسي مدرك تحصيلي

4- تشكيل پرونده تحصيلي

5- بررسي وضعيت نظام وظيفه (ويژه برادران)

6- اقدام جهت اخذ خوابگاه

7- مراجعه به نماينده دفتر فرهنگ اسلامي

8- ثبت مشخصات

9- كنترل نهايي پرونده و دريافت فرم موارد نقص پرونده

10- دريافت شناسه پرداخت شهريه از امور شهريه

11- مراجعه به بانك و پرداخت شهريه بصورت علي الحساب (بر اساس مبالغ اعلام شده در برگ پيوست)

تذكر : دانشجوياني كه توان پرداخت كامل مبلغ علي الحساب اعلام شده را ندارند مي توانند با مراجعه به صندوق رفاه دانشجويي (طبقه همكف ساختمان اداري) نسبت به تأمين بخشي از شهريه از طريق وام دانشجويي صندوق رفاه با ارائه مدارك و تشكيل پرونده اقدام نمايند .

12- مراجعه به امور شهريه و ثبت فيشهاي واريزي

13-تحويل چك ليست و دريافت كارتهاي دانشجويي و سلف سرويس از قسمت امور دانشجويي

تذكرات مهم :

1- شروع كلاسهاي دانشجويان جديدالورود از تاريخ 10/07/95 مي باشد .

2- جهت دريافت برنامه كلاسي  از تاريخ 05/07/95 با مراجعه به سايت دانشگاه به آدرس www.aiau.ac.ir در قسمت سامانه دانشجويي اقدام فرمائيد (شناسه و رمز استفاده از سايت دانشگاه به ترتيب شماره دانشجويي و شماره شناسنامه شما مي باشد). ضمناً برنامه كلاسي در قسمت امور آموزشي- برنامه هفتگي قابل پرينت مي‌باشد.

3- در صورت انصراف از تحصيل تا حداكثر پايان مهرماه بخشي از كل شهريه مسترد مي‌گردد و پس از آن شهريه قابل استرداد نمي‌باشد و علاوه بر آن مستلزم هزينه انصراف نيز خواهيد بود.

توجه : به منظور رعايت موارد امنيتي نسبت به تغيير رمز عبور به دلخواه اقدام فرمائيد.

معاونت آموزشي