فراخوان همايش منطقه اي«آسيب‌شناسی عوامل مؤثر بر آرامش روانی دانشجويان» اعلام شد

گروه سياسی و اجتماعی: فراخوان همايش آسيب شناسی عوامل مؤثر بر آرامش روانی دانشجويان در دانشگاه آزاد اسلامي آشتيان اعلام شد.

اميد طاهرنژاد، مسئول كانون قرآن و عترت واحد برادران دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی گفت: معاونت دانشجويي با همكاري دفتر فرهنگ اسلامی و حوزه معاونت پژوهشی اين واحد دانشگاهي در‌خصوص برگزاری همايش آسيب شناسی عوامل مؤثر بر آرامش روانی دانشجويان به‌ميزبانی اين دانشگاه اعلام فراخوان كرده است.

وی با بيان اينكه در برگزاری اين همايش دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد اراك، ساوه، خرم‌آباد و بروجرد با اين واحد دانشگاهی همكاری دارند افزود: اين همايش حول محورهای هويت‌يابی، اختلالات عاطفی، مشكلات ازدواج، مشكلات تحصيلی، مشكلات اشتغال، اوقات فراغت، مشكلات اجتماعی، تعريف آسيب و نشانگان آن برگزار می‌شود و هر يك از اين محورها موضوعات مختلفی را شامل می‌شود.

طاهر‌نژاد در ادامه كم‌توجهی به اعمال عبادی از ديگر محورهای برگزاری اين همايش دانست و تصريح كرد: بررسی موضوعات ذكر نماز، نماز جماعت، دعا و قرائت قرآن كريم حول اين محور مدنظر است.

وی با اشاره به اينكه مهلت ارسال آثار به اين همايش 15 مردادماه جاری است اظهار كرد: نتيجه پذيرش مقالات 15 مهرماه سال‌ جاري بوده و معرفی مقالات برتر و انتشار مجموعه مقالات منتخب 30 مهر‌ماه است.

طاهر نژاد اذعان كرد: تايپ مقالات در صفحه A4 با قلم BNAZANIN و فونت 14 به همراه بيان عنوان، چكيده، واژگان كليدی، مقدمه، روش تحقيق و تجزيه و تحليل، نتيجه گيری و منبع از شرايط ارسال آثار است.

اين مقام مسئول در پايان با بيان اينكه اين همايش، 24 آبان‌ماه سال‌ جاری به‌ميزبانی دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان برگزار می‌شود خاط‌رنشان كرد: علاقه‌مندان فقط بايد آثار خود را به‌صورت اينترنتی و از طريق ايميل به‌ نشاني dan.asib@aiau.ac.ir ارسال نمايند.

منبع: ايكنا

تاریخ انتشار: 26 اردیبهشت 1395