دانشگاه آزاد آشتيان؛ ميزبان پنجمين دوره آموزشی «ياران فرهنگ»

گروه سياسی و اجتماعی: مسئول كانون قرآن و عترت واحد برادران دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان از برگزاری پنجمين دوره آموزشی ياران فرهنگ به ميزبانی اين واحد دانشگاهی خبر داد.

اميد طاهرنژاد، مسئول واحد برادران كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: دوره آموزشياران فرهنگ هر سال با همكاری دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری ويژه دانشجويان منتخب فرهنگی اجرا می‌شود.

وی با بيان اينكه دوره آموزشی ياران فرهنگ از جمله فعاليت‌های موثر و غنی اسلامی است تصريح كرد: اين طرح در راستای تربيت قشر فرهيخته، فرهنگی و نخبه دانشگاهی برای مقابله با تهاجم فرهنگی برگزار می‌شود.

طاهرنژاد افزود: اين دوره آموزشی در سه بخش انديشه‌‌ای، مهارتی و فوق‌برنامه برگزار شده و دانشجويان شركت‌كننده در اين دوره در بخش مهارتی با مباحث مخاطب‌شناسی، جريان‌سازی فرهنگی، خلاقيت فرهنگی آشنا می‌شوند.

وی اظهار كرد: آموزش‌های بخش فوق‌برنامه اين طرح شامل مباحث تحليل شبكه‌های ماهواره‌ای، تغذيه در اسلام، حقوق زن در اسلام، مسائل شيعيان و انقلاب‌های منطقه كه در بخش انديشه‌ای آشنايی و نقد عرفان‌های نوظهور، آشنايی با وهابيت و سلفی‌گری، واكاوی تمدن و انديشه‌های غرب و اسلام و مباحث شيعه‌شناسی است.

طاهرنژاد اذعان كرد: امسال دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان پذيرای 80 نفر از دانشجويان خواهر دانشگاه‌های آزاد اسلامی منطقه 5 شامل استان‌های لرستان، همدان و مركزی در اجرای اين طرح است.

اين مقام مسئول در پايان خاطرنشان كرد: دوره آموزشی ياران فرهنگ از 9 شهريورماه سال‌ جاری به مدت 10 روز در اين واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

منبع: ايكنا

تاریخ انتشار: 15 می 2016