استاد دانشگاه آزاد آشتیان به عنوان پژوهشگر برتر بسیجی استان انتخاب شد

استاد دانشگاه آزاد واحد آشتیان به عنوان پژوهشگر برتر بسیجی استان و کاندید پژوهشگر برتر بسیجی کشور انتخاب شد.

امید طاهرنژاد کارشناس قرآنی دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اشتیان در گفت‌و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی، با اعلام این خبر افزود: دکتر راضیه محمدی استاد رشته زمین‌شناسی این دانشگاه به عنوان پژوهشگر برتر بسیجی استان انتخاب و با اعطای لوحی تقدیر با امضای سردار ابوحمزه فرمانده سپاه روح الله استان و دکتر محسن ذوالفقاری رییس کانون بسیج اساتید استان مورد تقدیر قرار گرفت.

وی افزود: محمدی چاپ 50 مقاله تخصصی در نشریات داخلی و بین‌المللی و ژورنال‌های علمی، تألیف کتاب و انجام پژوهش های علمی مختلف را در کارنامه خود دارد.

کارشناس قرآنی دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اشتیان در پایان، خاطرنشان کرد: این استاد دانشگاه آشتیان کاندید انتخاب پژوهشگر برتر بسیجی کشور نیز شده است.

منبع: ايسنا

تاریخ انتشار: 15 می 2016