توليد بلوتوث احاديت و زندگي‌نامه امام هادی(ع) در دانشگاه آزاد آشتيان

گروه فضاي مجازي: مسئول كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان از توليد مجموعه 25 بنر و بلوتوث گوشي همراه از احاديث، دلنوشته و زندگينامه امام هادی(ع) خبرداد.

اميد طاهرنژاد، مسئول كانون قرآن و عترت واحد برادران دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مركزی گفت: به همت كانون قرآن و عترت اين واحد دانشگاهي مجموعه 25 بنر و بلوتوث موبايل از احاديث، دلنوشته و زندگي‌نامه امام هادی(ع) توليد شد.

وی با بيان اينكه توليد اين مجموعه در راستای مقابله با تهاجم برخی كوردلان به ساحت مقدس امام هادی(ع) عنوان كرد و افزود: ايجاد موج سايبری ترويج فرهنگ تشيع ازديگر اهداف اين اقدام است.

كارشناس فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در خصوص نحوه توزيع مجموعه مذكور اظهاركرد: توزيع اين مجموعه از طريق انتشار گسترده در اينترنت و ارسال از طريق دستگاه بلوتوث به صورت انبوه در سطح دانشگاه است.

اين مقام مسئول در پايان اظهار نمود علاقه‌مندان جهت مشاهده نمونه بنر و دانلود آن ها مي‌توانند به  آدرس زير مراجعه نمايند

منبع: خبرگزاري قرآني ايران ـ ايكنا

تاریخ انتشار: 15 می 2016