نقش موثر دانشگاه ها در تشويق جوانان به فريضه نماز

خبرگزاری آنا: رئيس دانشگاه آزاد اسلامي آشتیان با اشاره به اهميت تاثير گذاري نماز خاطر نشان كرد:دانشگاه ها نقش بسيار موثري در تشويق جوانان به فريضه نماز ايفاء مي كنند .

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي آشتیان در حاشيه نشت هفتمين جلسه كميته نظارت و ارزيابي نماز دانشگاه ازاد اسلامي كه به ميزباني واحد آشتيان برگزار شد به خبرنگار آنا گفت :يكي از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامي برتري در امر اقامه نماز است.

هادي طبسي افزود: نماز متعالي ترين راه به منبع لايزال الهي است و سيره الهي، برگرفته از چشمه سار زلال معرفت و فرهنگ اصيل اسلامي و از جايگاه ويژه اي نيز برخوردار است .

وي با اشاره به اهميت به تاثير گذاري نماز خاطر نشان كرد :دانشگاه ها نقش بسيار موثري در تشويق جوانان به فريضه نماز ايفاء مي كنند .

رئيس واحد آشتيان با اشاره به كسب مقام برتر دانشگاه ازاد اسلامي در امر اقامه نماز در چند سال متوالي در اجلاس ساليانه نماز گفت :يكي از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامي موضوع اقامه نماز است .

طبسي تصريح كرد : تاريخ و تمدن ايران اسلامي آميخته از تعاليم حيات بخش دين مبين اسلام و سرزمين ايران اسلامي الگوي اسلام ناب محمدي است .

وي اضافه كرد : هر قدر كه پيش مي رويم چهره واقعي عزتمدارانه و انقلابي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بيش از بيش به نمايش گذاشته مي شود و اين از بركت اسلام ناب محمدي است.

به گزارش آنا، هفتمين جلسه كميته نظارت و ارزيابي نماز در محل سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامي واحد آشتيان با حضور حجت مداحي رئيس دفتر فرهنگ اسلامي واحد آشتيان ،محمد شهبازي مسئول ستاد اقامه نماز سازمان مركزي، فرجي مسئول ستاد اقامه نماز واحد اراك ،فاضل فاضلي رياست دفتر فرهنگ اسلامي واحد شازند ،محمد رحيمي رياست دفتر فرهنگ اسلامي واحد دليجان ،قاسم عابدي رياست دفتر فرهنگ استانه ،اكرم پنبه اي ، مسئول دفتر فرهنگ اسلامي جاسب ،علي لقائي مسئول دفتر فرهنگ اسلامي اسلامي واحد زرنديه ، محمد بهشتي صدر كارشناس ستاد اقامه نماز واحد نراق ، عباس صادقي كارشناس مسئوال ستاد اقامه نماز واحد خمين ،علي عسلي كارشناس ستاد اقامه نماز خنداب ،مهدي جوكاركارشناس ستاد اقامه نماز واحد ساوه ؛حسين مومني كارشناس ستاد اقامه نماز مهاجران برگزار شد.

در ابتداي اين جلسه محمد شهبازي ضمن تشكر از ترتيب دادن اين جلسه ، نماز را منشاء خير و بركت دانسته و بيان داشت كه اهميت نماز و اقامه آن بر كسي پوشيده نيست از اينرو بايستي با ارزيابيهاي صورت گرفته در اين زمينه نقاط قوت و ضعف واحدها مورد بررسي و كنكاش قرار گيرد .

وي در ادامه افزود :تا كنون حدود 14 منطقه مورد ارزيابي قرار گرفته است كه دانشگاه ازاد اسلامي در سطح كشور در سال گذشته توانسته پنجمين رتبه را در كل كشور بدست آورد و امسال اميد آن را داريم كه در ششمين دوره ارزيابي در سطح كل كشور بتوانيم مقام قابل توجه اي را بدست آوريم .

منبع: آنا

ana.ir/detail.aspx?id=49283