توليد نرم افزار قرآني - مذهبي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد آشتيان

خبرگزاری آنا: مدير مسئول نشريه الكترونيكي ايستگاه دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان از توليد نرم افزار قرآني- مذهبی با عنوان «شراب بهشتي» در اين واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرنگار آنا، اميد طاهر نژاد مسئول كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان و مدير مسئول فصلنامه ايستگاه گفت: با توجه به آغاز فعاليت نشریه الكترونیكی ایستگاه از بهمن ماه سال 90 ، بحمد الله تاكنون دو شماره از آن، به همت اعضای هیأت تحریره اعم از دانشجویان، كاركنان و اساتید واحد آشتیان منتشر گردیده است.

وی ادامه اداد: با توجه به اقبال ویژه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان به این نشریه و از طرفی رویكرد نوین آن در امر فعالیت های فرهنگی، شورای سردبیری ایستگاه تصمیم گرفت ایستگاه شماره 3 را به مناسبت رمضان الله ویژه ماه مهمانی خدا با نام «شراب بهشتي» منتشر نماید.

وی با بيان اينكه مباحث قرآن و نماز از بخش‌های ويژه قابل مشاهده در اين نرم افزار است ادامه داد: توليد نرم افزار ايستگاه به‌صورت فصلی بوده و سومين شماره آن در مرداد ماه سال‌جاری توليد، تكثير و به بازار عرضه شده است.

مدير مسئول ايستگاه ضمن اعلام اينكه نرم افزار «شراب بهشتي» از ابتداي بيستمين نمايشگاه بين المللي قرآن كريم در غرفه دانشگاه آزاد اسلامي عرضه گرديده است، اظهار داشت: تا كنون بيش از 400 حلقه از آن در بين اساتيد، دانشجويان و كاركنان واحد آشتيان توزيع گرديده است. گفتني است با توجه به قيمت ده هزار ريالي اين نرم افزارعلاقه مندان مي توانند نسخه اصلي اين نرم افزار را از انتشارات دانشگاه با قيمت دانشجويي سه هزار ريال خريداري نمايند.

مسئول كانون قرآن و عترت واحد آشتيان گفت: علاقه مندان مي توانند نسخه نمايشي ايستگاه شماره 3 را از طريق وبلاگ اختصاصي ما به آدرس http://iestgah.mihanblog.com/ دانلود نموده و در صورت نياز درخواست خود جهت دريافت نسخه اصلي نرم افزار در قسمت تماس با ما وبلاگ ثبت نمايند.

طاهرنژاد تصريح كرد: به طور كلی تهيه و تدوين موضوعات جمع بندی شده در اين نرم افزار به عهده دانشجويان بوده و به لحاظ محتوايي و غناي علمي اساتيد معظم دانشگاه وظيفه مشاوره و نظارت برآن را عهده دار هستند.

وی در خصوص محتواي «شراب بهشتي» اذعان نمود: از بخش هاي مختلف اين نرم افزار مي تواند به مواردي همچون جزء سي قرآن كريم، ادعيه ويژه ماه مبارك رمضان، سخنراني هايي پيرامون شب قدر، فرازهايي از صحيفه سجاديه، بخش اختصاصي امام زمان(ع) با عنوان ترنم انتظار، بخش هايي از شماره هاي پيشين نشريه ايستگاه، بيش از بيست تلاوت مختلف اذان و دعاي ايام ماه مبارك رمضان و ... اشاره نمود.

مسئول كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان در پايان، خاطرنشان كرد: هيأت تحريره ايستگاه تصميم گرفت جهت فرهنگ سازي عرضه آسان و ارزان نرم افزارهاي ديني و مذهبي در سطح جامعه، ضمن محفوظ دانستن حق تعلق نرم افزار «شراب بهشتي» ، هر گونه تكثير و توزيع آن را توسط كانون هاي قرآني و ديني سراسر كشور با ذكر يك صلوات و با نيت تعجيل در ظهور آقا امام مهدي(ع) مجاز دانسته است.

منبع1: آنا

منبع2: ايكنا