معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در اجلاس سراسری اقامه نماز برتر شد

معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برای ششمین سال پیاپی در اجلاس سراسری اقامه نماز، ضمن قرار گرفتن در میان دستگاه های برتر ، مورد تقدیر ویژه قرار گرفت...
در بیست و یکمین اجلاس سراسری اقامه نماز که در کرمانشاه برگزار شد،دستگاه های برتر کشور در امر توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز معرفی شدند که در این میان معاونت فرهنگی دانشگاه، برای ششمین سال پیاپی بدین عنوان دست یافت.
بر اسای رای هیأت داوران بیست و یکمین اجلاس سراسری نماز، در ارزیابی برنامه های سال 1390 در مجموع، عملکرد دستگاه های اجرایی در مرکز و استان ها مورد بررسی قرار گرفت که در این میان فعالیت های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در سطح مرکز و استان ها شایسته تقدیر ویژه شناخته شد.
هیأت داوران در بخش دیگر، پیشرفت فعالیت های معاونت فرهنگی دانشگاه را نسبت به گذشته چشمگیر و آن را نیز شایسته تقدیر دانست.
شایان ذکر است در دوره های گذشته اجلاس سراسری نماز نیز همواره معاونت فرهنگی دانشگاه به عنوان دستگاه برتر در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز مورد تقدیر ویژه واقع شده بود.
بیست و یکمین اجلاس سراسری نماز با عنوان « نماز و نهضصت مسجدسازی » با پیام رهبر فرزانه انقلاب در کرمانشاه آغاز شد.
در بخشی از این پیام آمده است :
امسال نیز شما مردان و زنان خداجوی و حقیقت نیوش ، با برگزاری این اجلاس ، گام دیگری در راه وظیفه بزرگ اسلامی حویش یعنی اقامه نماز برداشته اید. از همه دست اندرکاران به ویژه از جناب حجت الاسلام آقای قرائتی، روحانی مجاهد و صادق و ثابت قدم که استوانه اصلی این کار بزرگ است، تشکر می کنم و پاداش الهی را برای ایشان و همکارانشان مسالت می نمایم.
گفتنی است اجلاس سراسری اقامه نماز هر ساله در یکی از استان ها برگزار شده و در دوره های اخیر، بنا به دستور مقام معظم رهبری، دستگاه های فعال و برتر در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز مورد تقدیر قرار می گیرند. معاونت فرهنگی دانشگاه تاکنون در شش دوره متوالی به عنوان یکی از دستگاه های برتر شناخته و مورد تقدیر ویژه قرار گرفته است.

منبع: تسنيم

تاریخ انتشار: 26 اردیبهشت 1395