عملكرد حوزه فرهنگي واحد آشتیان در سه ماهه تابستان 91

اميد طاهرنژاد كارشناس فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامي واحد آشتيان، گفت: به همت دفتر فرهنگ اسلامي،كانون هاي قرآن وعترت، كانون هاي دانشجويي،بسيج دانشجويي، امور خواهران دفتر فرهنگ اسلامي و هيأت دانشجويي واحد آشتیان برنامه هاي فرهنگي به شرح زير دراین واحد دانشگاهی برگزار گردید ...

فضاسازي ماه مبارك رمضان :
بافرارسيدن ماه مبارك رمضان فضای مسجد دانشگاه با مشارکت دفتر فرهنگ اسلامی و روابط عمومی و كانونهاي جرعه نور غبارروبی شده و پلاکاردها و ادعیه مرتبط با ماه مبارک رمضان در مسجد نصب گرديد
2- مسابقه پيامكي
به همت ستاد اقامه نماز واحد نماز جماعت ظهر و عصر همراه با سخنرانی ،بيان احكام شرعي و اجراي مسابقه پيامكي هر روز يك سوال يك جايزه در بین نماز در طول ماه مبارک رمضان برگزار گرديد و به يك نفر از خواهران و يك نفر از برادران هدايايي اهداگرديد.
3- محفل روزانه انس باقرآن کریم
برنامه تلاوت روزانه قرآن کریم به همراه ترجمه يك صفحه اي بعد از نماز ظهر و عصر در طول ماه مبارک رمضان در مسجد دانشگاه با حضور کارکنان ، استادان و دانشجویان برگزار گرديد .
4- محفل انس باقرآن ويژه خواهران
به همت كانون قرآن وعترت واحد آشتيان محفل انس با قرآن کریم ویژه خواهران با حضور کارکنان ، استادان و دانشجویان خواهر و با دعوت از قاریان خواهر شهرستان در مسجد دانشگاه برگزار گرديد.
5- جشن ميلاد كريمانه
به همت دفتر فرهنگ اسلامي ویژه برنامه جشنی به مناسبت میلاد بابرکت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) به همراه ضیافت افطاری ویژه کارکنان و اعضاي هیأت علمی و خانواده های محترم آنان در سالن آمفي تئاتر واد آشتيان برگزار گرديد .
6- مسابقه كتابخواني حضوري نافله
7- مسابقه كتابخواني غيرحضوري جستجو در قرآن
به همت كانون قرآن وعترت واحد آشتيان مسابقه کتابخوانی از کتاب « جستجو در قرآن » نوشته محمدعلی کریمی نیا ویژه کارکنان و اساتید بصورت غیرحضوری برگزار گرديد و به 6 نفر از برندگان به قید قرعه جوایزی در مراسم جشن میلاد امام حسن (ع) اهدا گرديد .
8- جشن تكليف
به همت ستاد اقامه نماز واحد آشتيان جشن تكليف ويژه فرزندان كاركنان و اساتيد (دختران 9 سال و پسران 15 سال) در سالن آمفي تئاتر برگزار گرديد
9- تهيه بسته هاي فرهنگي
به همت دفتر فرهنگ اسلامي واحد آشتيان همزمان با شروع ماه مبارك رمضان بسته های فرهنگی ویژه اين ماه شامل (بروشور ، کتابچه ادعیه ماه مبارک رمضان با نام پيام رمضان ، لوح فشرده نشريه الكترونيكي ايستگاه پيرامون ماه مبارك رمضان،كتاب مسابقات،اطلاع رساني برنامه ها و...) در بین استادان و کارکنان توزیع گرديد .
10- مسابقه نقاشي
به همت ستاد اقامه نماز دفتر فرهنگ اسلامي واحد آشتيان مسابقه نقاشی ویژه فرزندان کارکنان و اساتيد در سالن كنفرانس واحد برگزار گرديد و به كليه شركت كنندگان در مسابقه جوايزي اهدا گرديد .
11- برگزاري نمايشگاه نقاشي
به همت ستاد اقامه نماز واحد آشتيان نمايشگاهي از نقاشي سالهاي گذشته فرزندان كاركنان و اساتيد در محل دائمي نمايشگاه ها جهت بازديد عموم داير گرديد .
12- مسابقه نامه اي به خدا :
به همت كانون قرآن وعترت مسابقه حضوري« نامه اي به خدا»ويژه فرزندان كاركنان و اساتيد در رده سني 7 تا 15 سال برگزار شد و به پنج نفر از افراد برتر جوايزي به رسم يادبود اهدا گرديد .
13- جلسه كارشناسي نماز
به همت ستاد اقامه نماز واحد آشتيان جلسه كارشناسي پرسش و پاسخ براي خانواده استادان و كاركنان در زمينه شيوه هاي دعوت فرزندان به نماز در سالن آمفي تئاتر برگزار گرديد .
14- تجليل از فرزندان كاركنان واساتيد
به همت روابط عمومي وبا همكاري دفتر فرهنگ اسلامي طبق بخشنامه سازمان مركزي از فرزندان اساتيد و كاركناني كه از نظر علمي ممتاز هستند در مراسم جشن ميلاد امام حسن مجتبي (ع) تجليل بعمل آمد .
15- محفل انس شبانه
به همت كانون قرآن وعترت طبق هماهنگي بعمل آمده محفل انس با قرآن به همراه تفسير شبانه در منزل کارکنان و اساتيد برگزار گرديد .
16- برنامه تفسير قرآن كريم
به همت كانون قرآن وعترت وبا همكاري سازمان تبليغات برنامه تفسير قرآن با حضور حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا سپاسي از اعضاي هيأت علمي واحد در طول ماه مبارك رمضان در مسجد جامع شهر برگزار گرديد .
17- طرح رمضان بهار قرآن
همزمان با سراسر كشور طرح فراگير «رمضان بهار قرآن» با محوريت تفسير سوره مباركه واقعه در واحد برگزار شدودر پايان ماه مبارك به سه نفر از برندگان كارت هديه اهدا گرديد.
18- برگزاري كارگاههاي آموزشي
با همكاري دفتر مطالعات وآموزش نيروي انساني كارگاههاي آموزشي با عنوان كارگاه آواشناسي سوره حمد و توحيد،كارگاه مكارم اخلاق وكارگاه معناشناسي سوره حمد ويژه كاركنان در طول ماه مبارك رمضان برگزار گرديد.
19- جلسه نظارت و ارزيابي عملكرد نماز سال 90
به همت ستاد اقامه نماز واحد آشتيان جلسه نظارت و ارزيابي ملكرد نمازسال 90 دانشگاه‌های آزاد اسلامی منطقه 5 و11 باحضور آقاي شهبازي مسئول ستاد اقامه نماز سازمان مركزي وآقاي عين‌القضاتی، مدير فرهنگی منطقه پنج و مسئولان ستاد اقامه نماز واحدهاي 5و11 در سالن جلسات برگزارگرديد .
دراين جلسه عملكرد واحدهاي 5و11 دردوبخش عمومي واختصاصي شامل برگزاری مسابقات فرهنگی نماز،اقامه نماز جماعت در خوابگاه‌ها و مساجد واحدهای دانشگاهی، برگزاری مسابقات كتابخوانی نمازخوانی،چاپ نشريات، برگزاری كارگاه‌های آموزشی و برگزاری نشست‌های علمی و فرهنگی با موضوع نماز و.... مورد بررسی قرار گرفت.
20-ديدار با امام جمعه شهرستان
مسوولان دانشگاه آزاد اسلامي واحد آشتیان در آستانه ماه مبارک رمضان با حجت‌الاسلام خاتمی‌نژاد نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه شهرستان آشتیان دیدار کردند. در این دیدار دکتر هادی طبسی، رئیس واحد آشتیان فهرستی از برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان و گوشه‌ای از برنامه‌های آتی این واحد دانشگاهی درخصوص مسائل گوناگون فرهنگی و پژوهشی ارائه کرد. سپس حجت‌الاسلام خاتمی‌نژاد نیز ضمن تقدیر و تشکر با ذکر حدیثی از پیامبر اسلام(ص)، اظهار امیدواری کرد با تلاش مسوولان دانشگاه امور فرهنگی شهرستان توسعه یابد و شکوفاتر شود.

تاریخ انتشار: 26 اردیبهشت 1395
تعداد بازدید: 28بازدید