آغاز ثبت نام مسابقات سراسری قرآن و عترت سال نود در واحد آشتیان

ثبت نام مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد آشتیان همزمان با سراسر کشور آغاز شد.

«اميد طاهرن‍ژاد»، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتيان گفت:  با توجه به ابلاغ آئین نامه مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام مسابقات در واحد آشتیان از دوم آبان ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور آغاز گردید.

وی ادامه داد: لازم به ذکر است ثبت نام این مسابقات همه ساله در مهر ماه آغاز و آزمون های کتبی و شفاهی آن تا آذر ماه همان سال برگزار می گردد.

« طاهرنژاد» ضمن اینکه اعلام کرد مسابقات در سه گروه اساتید، دانشجویان و کارکنان بصورت مجزا برگزار می شود، اظهار نمود: در گروه اساتید، «اعضای هیأت علمی و اساتید حق التدریس دانشگاه های آزاد اسلامی» در گروه دانشجویان، «فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی،  دانشجویان مقاطع کاردانی تا دکتری حرفه ای و تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان دانشگاه های دولتی و غیر انتفاعی و طلاب حوزه های علمیه»، و در بخش کارکنان «کلیه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی»، می توانند در مسابقات قرآن و عترت شرکت نمایند.

ایشان با اعلام وجود یازده رشته در بخش کتبی، اظهار داشت: علاقه مندان و دانش پژوهان می توانند در بخش کتبی در یکی از رشته های ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، زندگانی چهارده معصوم، ترجمه انگلیسی قرآن کریم، ترجمه فارسی قرآن کریم، مهدویت، حفظ و ترجمه زیارت عاشورا و جامعه کبیره، نماز، احکام برادران، احکام خواهران، زندگانی پیامبر(ص) شرکت نمابند. شایان ذکر است آزمون بخش کتبی در یک مرحله و بصورت چهار گزینه ای برگزار می گردد.

این مقام مسئول با اعلام وجود هفت رشته در بخش شفاهی، گفت: اساتید، دانشجویان و کارکنان می توانند در بخش شفاهی مسابقات در یکی از رشته های حفظ 5 جزء قرآن کریم، حفظ 10 جزء قرآن کریم، حفظ 20 جزء قرآن کریم، حفظ 30 جزء قرآن کریم، حفظ و ترجمه فارسی جزء 30 قرآن کریم، قرائت قرآن کریم به روش تحقیق و قرائت قرآن کریم به روش ترتیل ثبت نام نمایند.

وی خاطر نشان کرد: لازم به ذکر است در بخش کتبی کلیه کتب(منابع) مرتب با رشته ها بصورت رایگان به ثبت نام کنندگان اهداء می شود.

«طاهرنژاد» ضمن اعلام اهدای مجموعا 000/135/53 ریال هدیه نقدی در دوره قبلی همین مسابقات در سال 89، اذعان داشت: به شرکت کنندگان علاوه بر اجر معنوی و پاداش اخروی جوایزی شامل لوح تقدیر و هدیه نقدی در سه مرحله ی مقدماتی، منطقه ای و کشوری اهداء خواهد شد. کمترین هدیه در مرحله مقدماتی 600 هزار ریال و بیشترین هدیه یک میلیون و 500 هزار ریال، در مرحله منطقه ای کمترین هدیه 700 هزار ریال و بالاترین هدیه 2 میلیون و 200 هزار ریال و مرحله کشوری داری پایین ترین هدیه ربع سکه بهار آزادی و بیشترین هدیه دو و نیم سکه بهار آزادی می باشد.

ایشان گفت: بر اساس آئین نامه این دوره از جمله امتیازات ویژه مسابقات برای دانشجویان با توجه به ارتباط مستقیم مباحث قرآنی با دروس گروه معارف دانشگاه، افرادی که دست کم 60 درصد مجموع کل امتیاز آزمون مسابقات را کسب نمایند می توانند دو نمره به یکی از دروس اسلامی خود در پایان ترم اضافه نمایند.

طاهرنژاد پیرامون تقویم برگزاری مسابقات گفت: زمان ثبت نام از 15 مهرماه تا 25 آبان ماه نود، زمان برگزاری مسابقات شفاهی مرحله مقدماتی 23 لغایت 26 آبان ماه سال نود، مسابقات شفاهی مرحله منطقه ای دهه سوم بهمن ماه سال نود، مسابقات شفاهی مرحله کشوری اردیبهشت ماه سال آینده، مسابقات کتبی استادان و دانشجویان ساعت 10 صبح 20 آذر ماه نود و مسابقات کتبی کارکنان در دو مرحله به تاریخ های 10 بهمن ماه و 7 اسفند ماه سال جاری، می باشد.

مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان در پایان خاطر نشان کرد: فرهیختگان دانشگاهی و حوزوی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبلاگ کانون قرآن و عترت واحد به آدرسhttp://kanoonqoran.mihanblog.com  و نیز جهت تکمیل فرم ثبت نام به کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان واقع در طبقه دوم ساختمان آموزشی دکتر قریب مراجعه نمایند.