پيام ولايت

مردم در گروه‏های گوناگون مردمی با اراده و عزم راسخ ملّی مي توانند نقش‏ آفرينی كنند. مسئولين هم برای اينكه بتوانند كار را به‏درستی پيش ببرند، احتياج به پشتيبانی مردم دارند. آنها هم بايستی با توكّل به خدای متعال و با استمداد از توفيقات و تأييدات الهی و كمك مردمی، مجاهدانه وارد ميدان عمل بشوند؛ هم در زمينه‏ی اقتصاد و هم در زمينه‏ی فرهنگ ... لذا من شعار امسال را و نام امسال را اين قرار دادم: «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملّی و مديريّت جهادی»

نتايج مسابقات كتبي قرآن و عترت سال 1390 اعلام شد

اسامي دانشجوياني كه شايسته دريافت 2 نمره تشويقي مسابقات قرآن و عترت شده اند اعلام شد

رتبه های اول تا پنجم در هر رشته به زودی در وبلاگ رتبه ها اعلام خواهد شد.

قابل توجه دانشجويان گرامي كه آزمون مسابقات را در واحدهايي غير از واحد آشتيان شركت نموده اند:

لازم است بزرگواران نامه تأييديه شركت در آزمون شامل نام، نام خانوادگي، رشته ازمون و نمره آزمون را از واحد محل آزمون به كانون قرآن و عترت واحدآشتيان ارائه نمايند.

فايل پي دي اف نتايج را دانلود كنيد

نكات مهم:

1-    داوطلبان محترم نتایج هفدهمین دوره مسابقات کتبی قرآن و عترت بر اساس کد داوطلبی اعلام شده، بنابراین لازم است برای مشاهده نتیجه خود، کد داوطلبی را داشته باشید.

2-    چنانچه نتیجه شما بر روی سایت اعلام نشده باشد،پاسخنامه به یکی از علل زیر قابل تصحیح نبوده است:

خدشه دار بودن ، سوراخ بودن، حاشیه نویسی ، چسب یا منگنه خوردن، تاخوردگی و پاره شدگی پاسخنامه؛  و یا پر شدن با روان نویس، ماژیک یا خودکار قرمزو خدشه دار شدن کد داوطلبی در پاسخنامه.

3-    داوطلبان عزیز توجه داشته باشند کلیه پاسخنامه ها توسط دستگاه مارک خوان قرائت شده، بنابراین احتمال خطا وجود ندارد. بنابراین حتی الامکان از اعتراض به نتایج خودداری فرمایید.

4-    واحدهای دانشگاهی می توانند بر اساس بخشنامه مسابقات، امتیازات و هدایای مربوطه را بر اساس نتایج اعلام شده به داوطلبان تخصیص دهند.

5-    چنانچه کسی به نتیجه خود اعتراض داشته باشد، بایستی به صورت مکتوب و با مشخصات کامل  (نام و نام خانوادگی- رشته انتخابی مسابقات- نام پدر- کد داوطلبی) و از طریق کانون قرآن و عترت واحد اقدام نماید. همه اعتراضات بایستی در یک لیست واحد از طریق کانون قرآن و عترت به پژوهشکده فاکس گردد. اعتراضات از طریق تلفن قابل رسیدگی نمی باشد.

6-     آخرین مهلت اعتراض 30/10/90 می باشد. چنانچه اعتراضی بعد از تاریخ یاد شده به پژوهشکده برسد، ترتیب اثر داده نخواهد شد و مسؤلیت اطلاع رسانی آن نیز به عهده مسؤلان و کارشناسان قرآن و عترت می باشد.

7-     مسئولان کانون های قرآن وعترت واحدهایی که نام واحد آن ها تا پایان اعلام نتایج بر روی سایت تسنیم قرار نگرفت با پژوهشکده تماس بگیرند.

8-تعدادی از دانشجویان و استادان که رشته انتخابی خود را در پاسخنامه ناقص پر کرده اند در جدول نتایج اسم رشته برای این داوطلبان لحاظ نگردیده است.

9- در رشته های مشترک دانشجویان و استادان، دانشجویان با حرف « د » و استادان با حرف « ا » مشخص شده اند .