انجمن علمی ،ادبی،هنری

انجمن های علمی، ادبی و هنری یکی از اجزاء معاونت پژوهشی دانشگاه هستند که زمینه مناسب جهت فعالیت های علمی تخصصی، ادبی و یا هنری را در اختیار دانشجویان قرار می دهد.
بالطبع مدیریت و ساماندهی دانشجویی حاکم بر این انجمن ها فرصت ارزشمندی است برای کسب تجربه مدیریت نهادهای اجتماعی به دست نسل جوان دانشجو و گامی است در مسیر هدایت علائق دانشجویان به سمت و سوی اهداف متعالی.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان در حال حاضر دارای 10 انجمن علمی، ادبی و هنری است که زیر نظر مدیریت پژوهشی واحد به فعالیت می پردازند.
انجمن های فعال واحد عبارتند از:
1- انجمن علمی برق و الکترونیک
2- انجمن علمی حسابداری
3- انجمن علمی روانشناسی
4- انجمن علمی زمین شناسی
5- انجمن علمی عمران
6- انجمن علمی کامپیوتر
7- انجمن علمی علوم اجتماعی
8- انجمن علمی علوم سیاسی
9- انجمن علمی زیست شناسی
10- انجمن علمی برق قدرت

انجمن های علمی این واحد با عضو گیری از میان دانشجویان به فعالیتهایی مانند برگزاری سمینارهای علمی ، انتشار نشریات ، بازدید از نمایشگاه تخصصی و غیره می پردازد.

هر انجمن علمی با پذیرفتن اسانامه و برگزاری انتخابات هیئت مدیره و هیئت رئیسه تشکیل می شود.

از نشریات علمی این انجمن ها در سالهای گدشته، می توان به نشریه تخصصی زمین شناسی با نام دوران چهارم ، نشریه کامپیوتر با نام کلیک راست ، نشریه حسابداری با نام چرتکه ، روانشناسی به نام مشعل و زیست شناسی با نام ژنوم و ... اشاره کرد.

دانشجویان علاقمند با ثبت نام در این انجمن ها می توانند فعالیت علمی، پژوهشی کنند.

مسئول انجمن های علمی دانشگاه
آقای علی ذاتعلی