راهنمای پذیرفته شدگان کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی در مهرماه سال 1400 و ثبت نام در سامانه آموزشیار

راهنمای پذیرفته شدگان کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی در مهر ماه سال 1400  و ثبت نام در سامانه آموزشیار

پذیرفته شدگان عزیز نیمسال دوم در مقاطع کاردانی ،کارشناسی و کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان، لطفاً جهت ثبت نام غیر حضوری از طریق سامانه آموزشیار به آدرس اینترنتی edu.iau.ac.ir  (پذیرش غیرحضوری پذیرفته شدگان سال1400) نسبت به بارگذاری مدارک و فرم های مربوط به ثبت نام خود اقدام نمایید ، و سپس مدارک و فرم های مربوطه را از طریق اداره پست به آدرس : آشتیان - بلوار امام خمینی(ره) - دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان - کد پستی : 3961813347 ارسال فرمائید.

اهم مدارک ارسالی :

1- مدرک مقطع پایه و تصویر آن. 2- تصویر شناسنامه، کارت پایان خدمت و کارت ملی (2 سری) .   3- شش قطعه عکس 4*3 .   4- فرمهای تکمیل شده ثبت نام.

<دانشجویان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرمهای لازم به سایت زیر مراجعه نمایید:

برای ورود به سامانه آموزشیار اینجا را کلیک فرمائید

تاریخ انتشار: 31 اوت 2021