قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی

با توجه به اینکه ارائه هرگونه خدمات آموزشی، دانشجوئی و پژوهشی به موقع ومناسب منوط به شهریه دریافتی از شما دانشجویان گرامی می باشد لذا آن دسته از دانشجویانی که علیرغم امکانات بوجود آمده جهت دریافت وام های متنوع دانشجوئی، تاکنون بدهی شهریه و یا اقساط معوق خود را تعیین تکلیف نکرده اند تا تاریخ دهم آذر ماه فرصت دارند نسبت به پرداخت تمام یا بخشی از بدهی خود از طریق سامانه آموزشیار اقدام نمایند. سقف بدهی برای هر یک از مقاطع برای دانشجویان گرامی به شرح ذیل است :

کاردانی 3،000،000 ریال

کارشناسی 5،000،000 ریال

کارشناسی ارشد 15،000،000 ریال

دکتری 40،000،000 ریال

رشته های پزشکی 20،000،000ریال

چنانچه به هر دلیلی توان پرداخت بدهی برای دانشجویان گرامی میسر نمی باشد، می توانند جهت تقسیط شهریه یا بهره مندی از وامهای دانشجویی به امور مالی(شهریه دانشجویی) یا صندوق رفاه دانشجویی واحد دانشگاهی مراجعه فرمایند.

بدیهی است مسئولیت ناشی از عدم تعیین تکلیف بدهی و محدودیت های دسترسی به سامانه های خدمات آموزشی و دانشجویی از جمله وادانا، آموزشیار، پژوهشیار و... به عهده دانشجو خواهد بود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

تاریخ انتشار: 27 نوامبر 2021